kelebek97 Kayseride oturan annelerim. Iş sebebiyle Ankaradan kayseriye taşınacağız uzun soluklu bir iş olduğu için çocuğumu kolaylıkla hastaneye götürebileceğim, yakınlarında çarşı-pazar olan güzel bir semt ariyoruz O tarz bir semt önerebilir misiniz ?
Mlkedmrclr kelebek97 yakut mah 3. Senemdeyim cok seviyorum burayı heryere 5 dk havaalanı avm çarşı sakin de öyle kalabalık biryer değil merkez zaten tavsiye ederim 🤗
Kasimannesi_ kelebek97 Alparslan tarafı zengin muhit. Talas tarafı öğrenci ve kafelerle doludur oraları tercih edebilirsiniz
Cgdmltr93 kelebek97 talas Anayurt tavsiye ederim. Nezih deyince aklıma direk talas geldi. Hastahaneye falan ulaşımı kolaydır. Çarşıya pazara yakın çok kalabalık olmayan daha çok öğrenci semti
kelebek97 Mlkedmrclr Adapark suit den kiralamak istiyoruz ama yakin misiniz acaba o bolge nasıldır bilginiz var mi acaba ?Bu arada tesekkur ederim yazdığınız için,🥰
Kasimannesi_ kelebek97 canım Alparslan Kayseri meydan tarafıdır desem yeridir yerlileri oradadır genelde evlerde fena sayılmaz tabi biraz eski ama çevre iyidir . Dediğiniz yeri bilmiyorum tam olarak ama duyulmadığına göre çok yakın degil merkeze
1203gb Talas’ta yaşadım.Öğrencilerin çok olduğu bir bölge.Kafe restaurant çok fazladır.Dışarı çıksanız sıkılmazsınız. Anayurt da güzeldir. Çok güzel evler de var orda.Pazar da kuruluyor.Alparslan dedikleri gibi zengin bir muhit.Yerliler vs. orda yaşıyor galiba emin değilim.
Zeys kelebek97 Yakut mahallesi şuan baya gözde diyebilirim..Talas var çok canlı Cafe restoranlar memur öğrenciler vardır genelde üni ye yakın olduğu için..yenidoğanda kaldım bekarken hala da durur o evimiz gece de sokağa bakkala fln gitsem kimse rahatsız etmezdi Kayseri’nin yobazlığından uzak kalmış bi yer bence..Köşk mahallesi, Alparslan fln da iyidir