elcin961614 Bir farklılık istiyorum kendimde şuan saçım kahverengi. Acaba ombre mi yaptırsam diye düşünüyorum kullanışlı olur mu saçım çok yıpranır mı yoksa tek renk mi devam etmeliyim sizlerden bilgi almak istiyorum 😌
Ecemilaninannesi elcin961614 benimde hamilelikten beri saçım tek renk kahveydi 1 ay önce gittin ombre yaptırdım çok da güzel oldu bence kesinşikşe bi degişiklik yap bu bize çok iyi geliyor
Balkupummm elcin961614 Bende cok kararsizim benim sacim siyah bide mecbur acilmasi gerekiyor bayagi islem uygulanmasi gerekiyor ombreye cok hevesim var fakat hemen olmaz sanirim sacima oyuzden ilk basta karamel yada bakir tonlari yaptircam sonra ilk isim ombre ☺️
DaisyMom elcin961614 ombre de guzel durur cok begenirim.Birde sacina sekil verdiginde harika duruyor.Bende hic sacimi boyatmadim.Heves ediyorum ama kiyamiyorumda saclarim bozulacak diye.Sac rengim kahverengi gibi kestane kahvesi.Bir kere boyatinca kotumu oluyor.Bende kizila hevesim var ama bakimi zormus 🙈
Mom091 elcin961614 bende yeni yaptırdım ombre. Çok hoşuma gitti çok beğendim. En azından dip boyası derdi yok. Bence ombre daha kullanışlı☺️
elcin961614 Omerasafsmom Omerasafsmom saçım kahverengi ten rengim beyaz yüz şeklim çenem hafif sivri gibi yüzüm pek tombul da değil
elcin961614 Ecemilaninannesi yaa😍😍 ombre saçın zorluğu var mı peki özellikle uçlarda saçlar keçe gibi oluyor diyende var
Ecemilaninannesi elcin961614 yıpranırsa evet keeçe gibi olablihot sürekli bakım olması gerekiyor işte ben evde kremler yaglar bakımlar yapıyorum her duş sonrası:)
elcin961614 Balkupummm evet sizin işlem daha fazla iyi bir kuaföre gidin mutlaka saçınız zarar görmesin😌
elcin961614 DaisyMom DaisyMom benimde sizin ki gibi aslında koyu renk saç severim kahve tonları yani ama farklılık istiyor insan işte kararsız kalıyorum 😌
Pekmeziletahin elcin961614 yaptıracağın yere bağlı canım eğer kaliteli boya kullanıyor ise yanmaz ama kullanmıyorsa yıpranabilir açıcı olduğu için
elcin961614 Mom091 gene iyi ben sorduğumda 450den aşağı demiyorlar. B350ye buldum öyle yaptıracam bildiğim kuaförde