Yaseminasil Sekerportacali majistral yapma ilac demek canim kargo eder muhtemelen makat çatlağı bebek icjn demen yeterlidir
Ozcskrl Bizimde kolik dönemimizde ıkınmaktan olmustu. Çinko krem %40 lık kullandık 1-2 haftada geçmişti. Kakadan sonra cok aglıyodu o çatlaga dışkı temas edince yanar ağlar demişti doktorumuz.
Sekerportacali Ozcskrl şimdi kakadan hemen sonra yıkıyorum anestol ve hemetan pomat karıştırıp sürüyorum poposuna da vazelin sürüyorum ki kakası yapınca anüs kısmına degmesin diye 🤦🏼♀️ of inşallah gecer bir an evvel
Sekerportacalilay Yaseminasil canım.merhaba bana ilgili eczanelerin linkini paylaşır.misiniz ? Ne.ilac kullandiysak çatlak geçmiyor.🤦🏼♀️
Sekerportacali Ozlmylmz şimdilik ılık suya oturtup poposunu yikiyorjm anestol ve hemetan sürüyorum poposuna da vazelin sürüyorum. İnsallah bir an evvel geçer bebeğim çok huzursuz su almaya bile gidemiyorum 😢🤦🏼♀️
Sekerportacali ImpossibLe size de çok gecmis olsun 🙏 zaten hiç ıslak mendil kullanmadım şimdi kakasını yapar yapmaz ılık suya oturuyorum poposunu yikiyorum pomat ve anestol karıştırıp sürüyorum poposuna da vazelin sürüyorum ama hala huzursuz inşallah geçer 🙏
Mavilii Sekerportacali Canım ılık suya oturtmaya çalış o Çok rahatlatıyor. Ardından da çatlak için kullandığın kremin varsa onu sür daha çabuk iyileşir
Sekerportacali Mavilii sağol kuzum bugün başladım ılık suya oturttum kremini sürüyorum. Ilık suda 5 dk tutuyorun yeterli mi ?
Mavilii Sekerportacali biraz daha oturtabilirsen daha iyi olur bence canım. Ne kadar oturursa o kadar rahatlar o
Satgiray Sekerportacali ben kendim çok çektim hametan da buldum çareyi isterseniz doktorunuza danışın
Sekerportacali Satgiray başka bir doktora gittik zaten anestol ve hametan verdi. İnşallah geçer bir an evvel
YagmurKoksal Sekerportacali benm bebegmnde 2 aylıktan beri catlagı var madessol fito ve anestol pomad karıstrp suruyorm kıyamam bbegnzn baya bi catlagı var özellikle anestol pomad sürersnz cok rahatlar kuzum
Sekerportacali YagmurKoksal sürdüm inşallah geçer keşke daha önce gerip baksaymisim😢 alerjik olduğu için hep sancılı kaka yapıyordu bilemedim işte😢
YagmurKoksal Sekerportacali doktorun yanıltmış seni işte canm doktor cok onemli bende cok agladgı ıcn doktora götrdm bi akşam üstğ susturamadm o dedi çatlak var diye yoksa biz nerden bilelim ki
Sekerportacali YagmurKoksal evet bı de küstah telefona cevap vermiyor mesaja cevap veriyor pislik oda geçiştirmek için bir cevap çünkü her gittiğimde hususi söylüyordum
Bebekfirarda Sekerportacali 9 aylık benim oğlumda da oluştu adenovirüs antijeni var ve çok sık kaka yapıyordu bu da çatlağa sebeb oldu bi kaç doktora götürdüm kremler verdiler işe yaramadı en son farklı bir memlekette doktora götürdüm 5 adet krem verdi karıştırdım kaba koydum her gün sabah Akşam ılık suda 15 dk oturuyor sonra kremi sürüyoruz baya etkisini görmeye başladık
Sekerportacali Aslan-123 gider miyim hiç arıyorum telefonu açmıyor mesaja cevap vermiş sadece pislik herif