Eminerd Vallaha sma kullanıyorduk ebe nin ağzına baktık hiç sebep yokken bebelac gold kullanmaya başladık. Her gaz çıkarmasında kusuyor mutlaka. Sma ya geri döncez 😅 kilo alımıda çok iyiydi bebeğimin
Rumeysadgl Deletedmom54121 nasıl alerjı yaptı canm bende sma kullanıyorm boğazları felan kızaryor ondn mı acaba
Deletedmom54121 Rumeysadgl aynen canım heryeri yara gibi oldu ve kızardı aptamıle geri gectım sonra duzeldi
yusmer ikizlerinannesi2985 benmde ikizlerme sma aldım bugn 26 günlükler gaz sıkntıları cok oluyor iyi gelir inşallah sizin bebeklernzdede varmı böyle sıkntı
ikizlerinannesi2985 yusmer yok valla. Yani kızımda hiç sıkıntı yok. Oğlum kolik zaten ama damlayla çok rahat çıkartıyor.
Rumeysadgl Deletedmom54121 allah allah benım oğlumdada oyle oldu ben yedıgım bırsey alerjı yapıyor ona sandm bebelac verıyırm bı haftadr oyle kızarmadı hıc mama oyle alerjı yaparmıkı ya
Prenses122 Daphnemom herkes sma, hipp kullanıyor ama benim kızım büyük dokuz aylık hiç mama kullanmadık şimdi gece yatmadan önce vermeyi düşünüyorum. Aklıma yatan gorden goat oldu çünkü keçi sütlü olması😍 siz memnun musunuz?
Daphnemom Prenses122 bazen evdeeczane sitesinden 6lı alıyorum daha uyguna geliyo bazen de normal eczaneden alıyorum.
Prenses122 Daphnemom daha önce hiç görmedim bulunduğum yer küçük inşallah buradaki eczanelerde de vardır