Biscolataerkegim sevval_5481 Kaç gündür kullanıyorsun en az bir ay denemeniz gerek etkisini görmek için
cekoslavakporseleni sevval_5481 ben doğduğundan beri hipp kullanıyorum, üstelik bebeğim zayıf doğmuştu. Maşallah çok güzel toparladı. Hem sindirimi kolay hem de güzel kilo aldırıyor.
Daphnemom Benim kızım Golden Goat ile 1400-1400 aldı ilk 2 ay 3.ayda ,900 aldı şimdiden sonra azalacak kilo alımı zaten
Prenses122 Daphnemom herkes sma, hipp kullanıyor ama benim kızım büyük dokuz aylık hiç mama kullanmadık şimdi gece yatmadan önce vermeyi düşünüyorum. Aklıma yatan gorden goat oldu çünkü keçi sütlü olması😍 siz memnun musunuz?
sevval_5481 cekoslavakporseleni benimki de zayıf doğdu bebelac kullanıyorum baya kilo aldırdı sma ye geçiyim dedim aldırmadı o
Demetalp sevval_5481 oğlum 4 ay 7 günlük Sma kullanıyorum kilo aldırıyor aylık 1000 1200 civarı kilo alıyor. İlk ay da hipp kullandım o da iyiydi ama o çok doyurmuyor
Kader_152199 Kızlar aptamil nasıl sizce kullanan varmı ıkıncı kutu bitmek üzere biz pek bi faydasını ödemedik gbi bebeğim hiç kilo alamadı
Biscolataerkegim sevval_5481 E peki sağlık ocağına falan görürdün mü kilosu nasılmış kullandığından belli
Rumeysadgl Deletedmom54121 nasıl alerjı yaptı canm bende sma kullanıyorm boğazları felan kızaryor ondn mı acaba
ikizlerinannesi2985 sevval_5481 canım ben sma kullanıyorum. Ayda 1-1,5 kg arası alıyor benim minikler. Aslında kilo aldıran bir mama ama..🙄Aptamil de sağlam aldırıyor👍
yusmer ikizlerinannesi2985 benmde ikizlerme sma aldım bugn 26 günlükler gaz sıkntıları cok oluyor iyi gelir inşallah sizin bebeklernzdede varmı böyle sıkntı