Guligul Mom07262 her an emekleyebilir, yuruyebilir veya hic biri olmayabilir. Ayol gec yuruse nolacak 🤷♀️ inanin o gunler geldiginde keske gec yuruseydi diyeceksiniz.. bugunlerin keyfini cikarin.
AgentMom Mom07262 benim 2 numarada 9 ay 10 günlükken yürümeye başlamıştı, arkadaşın oğlunu emeklerken görünce emeklemeye başlamıştı. Belki direk yürür. Merak etmeyin.
Prens0205 Mom07262 9.5 aylıktı hatta biraz daha geçte olabilir emekledi 11 aylıktı yürüdü canım direk yürüyebilir arkadaşımın kızı tam doğum günün de yürüdü hiç emeklemeden sonra emeklemeye başladı 13 aylıkken falan 😂
Zeynepelaveannesi Mom07262 hiç emeklemez diye düsünmeyin benim kızım 11 aylık emekledi hemde hiç sürünmeden bigün bi baktım emekleyerek yanıma geldi 🥰
Htcsnc Mom07262 geç yürüsün ne olacak önemli olan sağlığı gelişimi. Daha geç dağıtmaya başlar etrafı daha geç koşmaya başlarsınız peşinden hiç takılmayın. Oğlum bir yaşında emeklemeye başladı şuan on üç aylık henüz yürümüyor
Mom07262 Htcsnc evet haklısınız ilk çocuğum o yüzden bu tür konularda tedirgin oluyorum ister istemez 🤷♀️
EmineB10 Mom07262 olabilir neticede ilerliyor ☺️ Benim kızım da 11 aylık emekledi 13. Ayda yürüdü. Oğlum 7 aylık emekledi 11. Ayda yürüdü her bebek bir olmuyor
2kizbiroglan Mom07262 evet benimki tutunup kalkmıyor da öylece oturuyo yüz üstü bıraktığım an çığlık çığlığa agkiyo
LilyaBn Mom07262 Benim yeğenim hiç emeklemedi. 10bucuk aylıkken yürümeye başladı. Hatta emeklemeyi 2yaşında anca çözmüştü🙈 her bebiş farklı ben çok duydum emeklemeden yürüyen bebek💜
Bebibebi Mom07262 canım bnm bebeğim 9 ay 16 günlük ne emekliyor nede sürünüyor bazı bebekler direk yürürmüş öyle diyorlar
Tubis Mom07262 banada 9 aylikken belki direk yurur demislerdi ama yok 10 ay 21 gubluk 1 haftadr emekliyor sadece 😂