Katarsis Merhabalar bebeğinize uyku tulumu kullanıyor musunuz benimkisi üzerini çok açmaya başladı üşüyor diye endişeleniyorum bi de tulumlarda tog değeri oluyor tam olarak bilgim yok bilenler kullananlar nerdn aldınız yardımcı olabilir mi bu arada bebeğim 4 aylık şimdiden teşekkür ederim 🥰🙏
41esra Katarsis tog değeri oda ısısına Bebeğin ayına göre ayarlanan tulum şekli Ama ben ona dikkat ederek almadım birini BİM’e gelmişti içi elyaflı ondan aldım birinide bebek mağazasından içi elyafsız olarak bide ayaksız olanından aldım üstünü örtmüyorum hava çok çok aşırı soğuk olursa ince tek kat bir battaniye örtüyorum sadece dikkat etmen gereken bebeğinin kullandığı bedenin bir büyük bedenenini Alman ama çok iyi oluyor
ilknur06 Katarsis ben 3 aylıkken başladım soğuk memleket burası. Lcw 2.8 tog oda ısımız 20nin altına düşebiliyor
ZeynepHande Katarsis Ben lcw 2.8 tog tulumunu kullanıyorum.18-20derecede içine sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.
elifle Katarsis malesef 8_9 aydan sonra düzenli olarak kullandım,malesef diyorum çünkü meğerse üzerlerini örtüyor olmam uykularını bölüyormuş.yatagi 4 dönüyorlar gece uyku geçişlerinde ,eskiden donemedikleri için ortulerden uyaniyorlarmis
Katarsis 41esra tahmin edebiliyorum bi de battaniyeye yüzüne çekiyor onu çıkardı gece kaç kere kontrol ediyorum bugün dedim ki farz oldu almak
ilknur06 Katarsis bizim memleket Ankara ama Gümüşhane şiran dayız iş dolayısıyla. Yazın 1 ya da 1.8 kullanacağız
32075642 Woolnat uyku tulumunu tek geçerim meri yünü çok memnunum oğluma aldım da çok fiyatlı ama verdiğine değiyor kesinlikle oğlum 22 aylık 3-4 yaş aldım ama rahat 4 sene giyeriz onu kalıpları bol çünkü ben çift kat ve uzun kol olanı aldım odasının ısısı 25 dereceyi buluyo tek tek zıbın üstüne giydiriyorum ne terliyor ne üşüyor gerçekten büyük rahatlık bu tulumlar
Vanilya Katarsis Ben woolnat aldım. Lcw almıştım ilk. Sonra woolnat a karar verdim. Çift katlı uzun kol. Üstüne bişey örttürmez o yüzden rahat ettim. Büyük te seneye de giyer.
Kbrbydk Katarsis 22-24 civarı bizim ev. LCW 1.7 tog kullaniyoruz. İçine uzun kol zıbın ve altına ince bir pijama giydiriyorum. Yeterli oluyor.
Vanilya Katarsis Hiç kontrol etmiyorum artık canım ama tog değerine göre başka markadan da tercih edebilirsin ovli de iyi diye duydum
Busrminel Katarsis ergopouch uyku tulumu çok güzel çok memnun kalırsınız 1 tog aldım ben sadece zıbın giydiriyorum üstüne tulum yeterli çok rahat edersiniz