Birkizbiroglan H12345 ben safari yapmıştım 🌸 masa hazirlamadim ama zincirrle falan yaptım. Bı beyaz peluş halım gelmedi 🙈 bizde o olmadan yere oturttuk 🙈😁😁
bluekoala Supermomm bende safari yapıcam ama attıgın renkler guzel degil. Safariyi kahve tonlarında yapıcam ben. Tabiki tercih meselesi. Birde set alımıycam balonları ben alıcam diger malzemeler arkadasımda var
H12345 Ozlemefe Yaa maşallah emeğine sağlık sen nasıl yaptın canim balonları anlatır mısın. Nasil tutturdun falan. Perdeye
Ozlemefe H12345 sagol canim balonları ailecek şişirdik balon zincirine taktim sonra da perde aparatında bağladım onuda kornişe sabitledim dönme yerini kestim onuda kornişe sabitleyip aşağı sarkıttım bida yapsam ustalastim kolay olur yani😊
H12345 Ozlemefe ellerine sağlık inşallah bende başarırım canim ya korkuyorum olmaz sa diye. Organizasyon 1.500 tl istedi benden
Ozlemefe H12345 hani şu faralar filan kaymasın diye kornişe takılan döndüğünce kitlenen aparat varya o
Ozlemefe H12345 hatta su kornişon sonuna da takıyoruz ya perde çıkmasın diye o iste balon zincirine ipi bağla bir uçunuz o düğmeye bağla sonra kornişe tak cunku nerde düğmesine takınca kayıyor
Ozlemefe H12345 başarırsın tabi nolcak okadar para verilmez yani baska bisey alırsın ona verene kadar benimki baya beğenildi resimler de guzel cikti biz büzeydik ananne babanne amca
Ozlemefe H12345 sana tavsiyem youtuptan balon zinciri yapım videolarını izle ben bir hafta izledim sanirim😊