Doga23 Çok ciddi bir meme reddi yaşıyorum 4. Ay atağındayız nasıl atlatmamı önerirsiniz deneyimli olanlar Bi el atın ya. Yatarken emmiyor artık uyku sersemi veriyorum dün gece emerken ağladı yine emmedi resmen aç yaşıyor biberonu mamayı güzelce alıyor ama meme de çılgın. Biberon günde bir veriyordum sütün az oldugu zamanlar ama onu da vermeyim diyorum nasıl olacak bu iş
Tugcealp Doga23 yine besleme yolu varmış biberon tutuyor benim kızım da o da yok delirmek üzereyim 5.aya girdik süt sağıp kaşıkla veriyorum zar zor döke saça sonra hafif karnı doyunca uyutup uyku da emziriyorum kafam da huniyle gezicem geçmiyor çünkü
Mlkko Doga23 bebeğim prematüre doğdu sütüm kesildiği için emziremedim 1 aydan sonra hep biberon verdim o yüzden memeye geri döner mi bilmiyorum. 2 haftadır mama içmek istemiyordu emziğini emmek istiyordu ben de ona benzediği için damaklı biberon ucuna geçtim şimdi içiyor https://resimyukle.xyz/i/PABUH5
Doga23 Mlkko yok bizimki biberonu filan alıyor ama bu redle birlikte biberon gidersem hem sütüm gidecek hem de daha 4 aylıkken memeyi bırakacak 😔😔😔😔
Alya88 Malesef asamadim 7 aylik olmak uzereyiz neredeyse 2,5 aydır sagarak veriyorum o kadar zor ki surekli makinaya bağımlı yasamak bir yere gitmek zorunda kalırsam kızımın sutu olmuyor vicdan yapıyorum Allah’tan ek gida almaya başladık idare ediyoruz
Sevim_keles Doga23 5 ay 7 günlüğü tam 3 aydır meme redindeyiz hala düzelmedik cıldırmak zereyim mamada redi yaşadık yeni yeni biberon alıyor oda 60 cc mamayı 20 dakikada iciyor 3 saate bir 🥴
Doga23 Sevim_keles allahım ya bizimki meme reddediyor biberon reddetmiyor böyle giderse onu da bırakır bu😭
Sevim_keles Doga23 inanınki artık biberonuda düzgün alsa bakmayı severek yese bıraktıracam bıktım artık
Alya88 Doga23 sadece geceleri uykusunda o bile bir sey emzirmeye keyfine o zaman varıyorum uyanık olduğunda mümkün değil memeyi tutmuyor