Eecc Polikistikannee bazı doktorlarda öyle diyo çıkınca verin diyo ama bilemedim çıkınca hemen düşer mi acaba önceden mi verilse bende bilemedim fikir alıyorum canım 🤷♀️
Polikistikannee Eecc Bana söylendiği gibi yaptim canım aşı günü hemsire size nasil soylerse öyle yap bence söylemese bile sor benim oglumun yarim saat 1 saat içinde normale döndü ateşi ama kimisi uyusun diye veriyor calpol o ayrı 😂
Eecc Polikistikannee hemşire bana ateşi çıkabilir evde bulunsun demişti 1.ay aşısında 2 tane arkadaşım bi tanesi eve gidince yarım saat sonra verdim diyo bi tanesi bi kaç saat sonra verdim diyo ama bilemedim bide evde tek olucam o gün gece bile hatta paniklerim falan napsam bilemedim sorarım aynen belkide o der zaten şöyle yap böyle yap diye bakalım inşallah kolay geçer ya Allah büyük 🤷♀️🥰
Eecc edinamoreno canım benim ❤ inşallah hepimiz ateşsiz huysuzlanmadan atlatırız denicem kuzum dediklerini 🥰
Eecc Baby01 bazı doktorlar öyle diyo çıkınca verin diye ama bilemedim o an çıksa hemen düşürür mü bide tek olucam evde panikler miyim bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Gmz_ Eecc 3 gün önce bizde yaptırdık aksam biraz ateslendi ona da bir çay kaşığı ateş düşürücü verdim düştü atesi rahat uyudu. Atesi çıkmadan veya aşıdan önce sakin ateş düşürücü vermeyin cocuga
Eecc Gmz_ hemen düşürüyo değil mi Allahın izniyle çünkü evde tek olucam hem gündüzü hem gecesi korkuyorum açıkçası
Eecc Gmz_ doktorlarda öyle diyo çıkınca verin diye ama çıkıpta düşmezse diye korktum merak ettim ama gelen yorumlara göre düşüyo hemen sanırım
Gmz_ Eecc Evet bizde düştü ama düşmeseydi 4 saat sonra bir çay kaşığı daha şurup verecektim. Cok evham yapmayın belki sizin bebeğinizin hic atesi falan olmaz
Eecc rabia40 benim doktorum aylık aşılarla ilgili bişey demedi sadece 3 ayda gel rotavirüsü yapalım demişti
alinsmom1 Eecc aşı olmadan önce ateş düşürücü verirseniz aşının anlamı kalmaz doktorum önceden vermeyin çıkarsa verirsiniz dedş . Ve kızımda hiçbir yan etki olmadı sadece yorgun gibiydi halsizlik oldu uyudu çoğu zaman ertesi güne birşeyi yoktu korkmayın
Sifa2021 Eecc Bizde geçen hafta vurulduk ateş felan olmadı ama gitmeden 1 saat önce 1 çay kaşığı calpol verdim sadece biraz huzursuzluğu oldu memeyi tutmak istemedi 2 güne düzeldi tekrardan