Suheda10 Kizlar bebeğim 4 aylik. Şimdiye kadar saglik ocağından verilen devit-3 kullandım. Ama içinde paraben olduğunu duydum. Siz neler kullanıyorsunuz
heyipekto Suheda10 yani biz de devit kullanıyorduk kullanmak istemediğimi söyledim ocean kullansam önerir misiniz dedim o da içinde zeytinyağı falan da var kullanımı da daha rahat tabi onu da alabilirsiniz
Alparslan0101 Suheda10 netten de alabilir siniz biz welcare aldık bu şekilde daha uygun diye biliyorum eczanden
Bebegimm1 Zgr26 gerçekten mi ben şokk ozeldeki doktorumuz pedia d yazdi 3aylik hala kullaniyorum alkol oldugunu doktorunuz mu soyledi
Gulsum_1205 Zgr26 bizm doktor da onu yazdı gerçekten mi daha bugün başladık bizde siz nerden ogrendinz
Elif-ikra Zgr26 yaa öylemiymiş bende pedia kullanıyodum değişiyim o zaman zaten gecen 3 ay kontrolünde bıngıldağında hiç kapanma yok dedi doktor hangi vitamini kullanıyosunuz falan diye sordu sağlık ocagı
Berenalp Suheda10 ocean ve dikkat ettim onu vermeye başladığım zaman dişleri daha kolay çıkıyor şuan bir yaşında ama çok iyi bence
Suheda10 Cok sagolun kizlar. Ocean cok iyi olduğunu herkes söyledi yarin ondan alıp kullanmaya başlıyım
Ogretmennannee1 Suheda10 bende ocean kullanıyorum . Kendiniz alıyorsunuz eczaneden Dr. Yazsada karşılamıyor zaten
Aysnr0507 Ogretmennannee1 400lü 600lü felan yazıyor internetten baktım da farkları ne siz hangisini kullanıyorsunuz?
Zgr26 Bebegimm1 evet ankara da araştırarak gittiğim gerçekten memnun da kaldıgım doktor söyledi. Kendi doktorumuz pedia d yazmıstı emilimi devşt 3 e göre iyi dedi. Ama alkol varmış işte 🤷♀️ Ocean veya wellcare önerdi ben ocean aldım