Mahsergulu-1994 Konuşmaya başladığında bence kızım 2 yaşında başladı konuşmaya özel bolgelerine benim dışında birde ben varken doktorun bakıp domunabilecegini , babası hariç hiçbir erkeğin kucağına oturalamayacagini ( dedeler , amcalar ,dayilsr , enisteler vs ) biliyor. Yabancı birinin ona hangi davranışta bulunursa bulunsun hemen düğü yerde bağırıp bize söylemesi gerektiğini biliyor. Örneğin bı ara kardeşiyle parka götürdüm kızım kaydirakta oynuyor bende kardeşiyle bankta oturuyorum ama görüyorum ne yaptığını tabi ki. Bı adam geldi kızıyla benim kız oynamaya başladı. Benim kızım beyaz tenli sarı saçlı tombul bı kız çok dikkat çekiyor herkes sevmek istiyor. Neyse adam kızımın yanağını sıktı başını okşadı ben görüyorum ama kızımın ne tepki vereceğini merak ettiğim için sesimi cikarmadim. Kızım parmağını sallayarak ben seni tanımıyorum benim yanagimi sikamazsin seni anneme soylicem dedi ve bağırmaya başladı anne diye şuan 3 buçuk yaşında. Ve ben her dışarı cikmamizda ve banyo yaptırırken anlatırım