Reyhan1204 3 gün önce pozitif olduğumu öğrendim. Bu akşam 11 aylık bebeğimde ateşlendi. Korona olma ihtimali yüksek. Sağlık ekiplerini aramalı mıyım? Ona da test yapılsa ve pozitif çıksa evde tedavi mi oluyor? Hastaneye filan yatırmıyorlar değil mi?
Aysegulss Reyhan1204 bebeklere test yapmıyorlar ve ilaç vermiyorlar. Korona olmuş bebeğiniz de. Ateş düşürücü verin düzenli. D vitamini her gün vermeniz ve multivitamin başlamanız kolay atlatmasına yardımcı olur.
Asel20 Reyhan1204 cok gecmis olsun benim esimde pozitif dün aksam öğrendik su anda bendede belirtiler başladı cok korkuyorum 😥
GoGirl Reyhan1204 siz her ihtimale karsi bilgilendirin yaparlarsa yaparlar test covid pozitiftir zaten su an atesi ciktiysa gecmis olsun
Aysegulss Reyhan1204 ne durumdaydı nasıl yapıldı bilmiyorum ama anne zaten pozitifse bebek ateşlendiyse bebeğe boşuna eziyet etmeye gerek yok mantıken. Çocuk hekimi hemşiresiyim ve doktorum da test yaptırmayın boşuna çocuk hırpalanmasın korona olmuştur zaten pozitif çıksa da çıkmasa da yapılacak tedavi belli diyor
Grckz Benimde bebeğime 3 aylıkken test yapıldı bol bol emzirip ve 4 saatte bir carpol veriordm 2 günde düstü cok sükür
As5 Bizde suan karantinadayiz ateslenirse calpol verebilirsin dedi doktorumuz. Eklem yerlerine islak bez koyabilirsiniz. Ben ihlamur falan iciriyorum arada biraz daha toparlar diye dusunuyorum
Reyhan1204 Asel20 ben kekik, zeytin yaprağı çayı içiyorum. Zencefil zerdeçal karabiber bal limon içiyorum. Probolis kullanıyorum. Vitamin de aldırdık eczaneden. Bol sıvı tüketmek lazımmış. Eklem ağrılarım çok. Allah kimseye yaşatmasın.
Reyhan1204 Doğru korona olsada olmasada tedavi belli. Duruma göre bakarım. İnş kötüye gitmez ama kötüye giderse mecbur ararım zaten. Ben neyse de insan evladına kıyamıyor..
elmaliturtam Reyhan1204 112 yi arayın ateşi 38.7 yi geçer ise dönüş yapın diyorlar. Bebeklerde genelde ilk bir kaç gün ateş 38 i geçmiyor saha sonra bir gün kusma bir gün ishal bir kaç gün iştahsızlık halsizlik geçiyor. Bol bol su kefir limonlu ıhlamur yoğurt verin. Rabbim size ve bebeğinize şifa versin inşallah tez vakitte
Reyhan1204 elmaliturtam ateşi 37,5 oldu en fazla. Ateş düşürücü vermesem daha da yükselir eminim. 38,5 filan olsa zaten duramam ararım mutlaka. Teşekkürler
elmaliturtam Reyhan1204 aynen 112 doktoru 37 de bile 6 saatte bir ver demişti muhakkak kendi doktoruda merak etmeyin Allah’ın izni ile hemen toparlar iyileşir
Reyhan1204 PudraKokusu ikinci sınıfa giden kızımın sınıfında pozitif öğrenci çıktı. Kızım da iki gün hafif ateş oldu. Muhtemelen ondan da bana geçti. Normalde dışarı bile çıkmıyorum ama kaderde varsa gelip seni buluyor işte. Okulların açılması hiç iyi olmadı