FatimaOmar Merhaba Kizlar dogushtan sonra ne istah kaldi ne de bisey Kilo vere vere bi barmak kaldim chokkk zayifim chok acaba ne onerirsiniz ne yiyeyim ve hangi vitamini kullanayimda istahim olsun kilo ala bileyim……
neslihan-87 FatimaOmar tsh değerlerinize baktırdınızmı hiç tiroitleriniz hızlı çalışıyo olabilir bence bir doktora danışın
Turna uykusuzMoMm yorumunuza çok güldüm Allahta sizi güldürsün bende sizin yorumunuza katılıyorum yiyip içip otursun😂😂bende su içsem yarayanlardanımda😂
Eymenebrar Erroerto ya çok güldüm bende aynı 😂😂vallahi su bile yarıyor muz pekmez bebe bisküvisi çikolata aldırı
Sadekahvem Erroerto aslında kilo almak daha zor. Kilo vermek için azim lazım çok çok yemeyeceksin. kilo almak içinde yemen lazım ama yemeğe bakınca iştahın kapanıyor, bir kaç cataldan sonra zorluyon miden bulanıyor. 🤢
Sadekahvem FatimaOmar abur cubur iştahını kapatır. Daha sağlıklı şeyler ye, porsiyonunu çoğalt. Günlük alman gereken kalorinin üstünde yemeye calis. Ama yiyebilirsen tabi 😁 46 48 arası gidip gelen kg’dan sesleniyorum
FatimaOmar Sadekahvem chok doğru soyluyorsunuz Etrafim ye hersey var Anlatamiyorumki ama yiyemiyorummmm😶