Ayb DilaMila kilosu daha da önemlisi kilo alım hızı gayet iyi doktorunuzun neden mama istediğini anlamadım. Emzirmeye devam👍🏻 Bence
Aybk DilaMila 20 Kasım dogumluguz, 3560 dogdu oglum, 3 ay 5 günlükken kontrolunde 7025 cıkmıs tı kilosu, 2 hün önce tarttıgımda da 7500 Dü, şuan 3 ay 19 günlüğüz 10 gün sonra kontrolumz var bakalm ne olucak
Sevincc @DilaMila 3 ay 13 günlük kız bebeğim var 2860 kg doğmuştuk 38. Haftada 5 gün önce kontrolde 5500gr çıkmıştı doktor sınırda kilo alımı dedi 3.aydan sonra günde 21 gr alması gerekiyormuş en az ben mama veriyim mi diye sorduğum zaman gerek Yok dedi doktorumuz
Nefes DilaMila mama verme canım gayet iyi kilosu 4,5 kilo falan olsa tabiki haklısın ama maşallah kilosu çok iyi.
Bussra DilaMila 3 ay 16 gunluk oglum 3 aylik kontrolunde 6120 gram di anne sutu aliyor sadece doktor iyi dedi bencede vermeyin
gzd92 DilaMila 21 kasım doğumlu bebeğim 3700 doğdu şuan 3 ay 18 günlüğüz 3 ay kontrolnde 6600 kg 63 cm
Nefes Simays benimki de 2 kasım doğumlu kaç kilo doğdu dün tarttım 6500 dü kızım 2300 doğdu bur hafta sonra 2250 ye düştü sonra yavaş yavaş toparladık
Nefes DilaMila DilaMila zayıf mı dedi bizim doktorumuz kilosu çok iyi dedi zaten zayıf deseydi de ben hemen mama vermezdim zayıf olsun ne olacak yeter ki sağlıklı olsun. Benim 2 kasım doğumlu 4 ay 9 günlük 6,5 kilo prematüre doğdu 2300
Oziezo Nefes bizde 2620 ile hastaneden çıktık 4 ay kontrolünde 5600 dü siz sadece anne sütümü veriyorsunuz
DilaMila Nefes yani henüz 4 aylık bile olmayan bebeğim 6 kilo bende öyle düşünüyordum ama ister istemez acaba zayıf mı dedim
Babydefne DilaMila bizimkide 22 kasımda doğdu suan 6 kiloydu ve 3.200 doğdu anne sütü + mama alıyor ve çok iştahlı değil az yiyor
Nefes DilaMila hem merak etme bizimde 3 buçuk aya kadar 5400 dü 3,5 tan sonra bi anda kakası değişti hergün yapardı artık 3 4 günde bir yapıyor Bi anda 6,5 kilo oldu bekle sen 4 ay 10 güne kadar kilo az alırsa ya da almazsa mama ver tam kilo alma günlerinde şu an seninki sabret az daha anne sütü alsın zaten 6.ayda ek gıdaya geçeceksin mamayla doldurma midesini anne sütüne doysun kiloya çok takılma
DilaMila Nefes evet sanırım biraz daha beklesem iyi olacak en azından 1 hafta kadar sonra doktora götüreceğim kontrole tekrar
Tugbabsra DilaMila benim bebiste 6 kilo idi doktor zayıf demedi 3 aylıkken 5 Kasım doğumlu kızım 4 . Ay kontorulunde 6800 çıktı bu arada mama ile besleniyor gayet sağlıklı dedi doktor Doğum kilomuz 3400 bu arada kilolu olunca bebek Arif hareket edemiyor benim kızım çok aktif bir Bebek MaşAllah kilo demek şağlık demek değil ben 7kiloyu duyunca 3 aylıkken üzülüyorum çünkü arkadaşımın bebeği 5 buçuk aylık 9 kilo dönemiyor benim kızım 4 aylık bir hareketli onun yanında bu arada doktor. Çok hareketli diye kilo almıyor dedi
DilaMila Tugbabsra benim bebeğim de çok hareketli bir uyurken hareketsiz diyebilirim eller ayaklar sürekli hareket ediyor 😊
DilaMila Tugbabsra biz de sanırım 6200 falan çıkarız yani 10 günde 200 gram alabilir diye düşünüyorum
Ozlemadn Benim oğlumda 25 Kasım doğumlu 3860 doğdu bugun s.ocağına götürdüm kilo 6,700 boy 66 cm bana da kilosu az geldı bu ay sadece 500 gr aldı çok hareketlndı sanırım o yüzden 😥
DilaMila Ozlemadn sizin bebek yine bizden kilolu ama bünyede bünyeye fark var ben minyon tipliyim belki de bana mı çekti diyorum 😊