Japonprenses Ben 2 aydan beri kanguraya takip geziyorum is yapiyorum evde öne bakik koyuyorum etrafa bakio önüme yoksa aglio beni göremeyince markasi ne bilmiyorum ama benim kullandigim hediye gelmisti 7 bucui aylik su an hala evde ya kucagimda ya kanguruda
pandemibebegi Japonprenses Bir de önüne takılıyken ne tip işler yapabiliyorsun ? Ben slingle bir kere deneyeyim dedim önümde kocaman çocuk olunca tezgaha uzak kaldım mutfakta pek bişey yapamadım 😄
Japonprenses pandemibebegi yan duruyorum tezgaha bulasik diziorym yemek yapıyorum ütü yapıorum evi süpürüp siliorum her isi yapıyormvalla
Pekmeziletahin pandemibebegi canım bende kanguru da var sling de sling dediğin gibi sıkılıyor istemiyor oğlumdan kalma kangurum var oğlumda çok memnun kalmıştım ama kızım daha 3,5 aylık olduğu için cesaret edip hiç denemedim biraz daha büyümesini bekliyorum bakalım
pandemibebegi Japonprenses Ne güzel maşallah darısı benim başıma 🤗 ben hiç ev işi yapamıyorum doğru düzgün
pandemibebegi Pekmeziletahin evet sling çok yapışık oluyor sanki sıkıyor çocuğu. Sizin kangurunun markası neydi ? Benimki de 4 aylık olacak yeni neden cesaret edemediniz acaba?
Pekmeziletahin pandemibebegi biraz daha büyük olduğu zaman daha iyi oluyor yeni doğan aparatı yok çünkü benimkinin boy olarak çok içeride kalacağı için solomom baby ama dışa dönük olmuyor benim kangurum bir 5 aylık olsun diye bekliyorum
pandemibebegi Pekmeziletahin 4 aylıklarda bile yenidoğan aparatı gerekiyor o zaman anladım. Dışa dönük olması zatarlıymış herhalde zaten biraz araştırdım da
pandemibebegi Japonprenses valla süpersin . Yemek nasıl yapabiliyorsun ama önünde kocaman birşey oluyor ya ulaşmıyor benim kollarım tezgaha 🤭
Pekmeziletahin pandemibebegi yüzü sana dönük olursa bebek kendini daha güvende hissediyormuş bende bu yüZden almıştım onu oğlumda çok kullandım hele toplu taşımada yolda yürürken çok iyi oluyor du ama biraz büyüyünce dışarı bakmak istiyorlar o biraz zorluyor baZen ama kullanışlı ben çok memnundum kızımda da kullanacağım bakalım evet yeni doğan aparatı oluyor kanguruların bide
Japonprenses pandemibebegi yan duruyorum ocakta isim varsa kırmızı baliği aciyorum dikkatini ona verio bna el atmiyo 7 bucuk aylik oldugu icin herşeye el atio artik benimki
pandemibebegi Pekmeziletahin benimki daha 4 aylık ama o dışarı bakma aşamasında şu an kucakta bile bana doğru durmuyor illa öne doğru tutucam🤦
Japonprenses pandemibebegi insallah canim zamnla alisiyo valla markete firina hep öyle gidiorum cok rahat oluo
Pekmeziletahin pandemibebegi ozaman hem içe kullanılıp hep dışa dönük kullanılanlar var nette araştırabilirsin kullanıcı yorumları oluyor ben öyle almıştım