3children1mom ElifAda9e Evet suyun içine atıyorsun bir iki tutam sarı suyu çıkıyor yani sıra bir limonu sıkıp suya boşalt ikisi acayip hem yag yakıyor hem ödem atıyor 😁 Yaklaşık 1, 1 bucuk su için bu tarif
Eternity Seherronya Leslie ile karın pek gitmiyor, leslie yi ısınmak ve cardio olarak yapın daha sonra chloe ting abs hareketlerini yaparsan 2-3 ayda o göbek dümdüz olur
Seherronya ElifAda9e ben gördüm faydasını yamunanın sitesinde ölçü tablosu var göbek deliğinin yukarısından ölçüp o şekil sipariş verdim
Seherronya ElifAda9e inşallah :) canım bide ikinci el sitelerinden bak az kullanılmış çok daha ucuza bulabilirsin ben askılı l bedeni 80 tl ye aldım 😂 şimdi onu anneme vericem s beden alıcam 😂
Eternity Elmas-Dldnz Sezaryen hakkında bir fikrim yok, normal doğumda kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yapabilirsin gibi, 2-3 ay sonra yapabilirsiniz bence, ben doğum yaptığım ilk günden itibaren saatlerce yürüyüş yaptım bebek kucakta 🥰
Elmas-Dldnz Eternity Anladım canım teşekkür ederim ben sezeryan doğum yaptım biraz daha zaman var o zaman daha 38 gün oldu çünkü 🙊🙊
bgmarik ElifAda9e güzel dilekleriniz için teşekkürler🌸Annem 80 kilo ile başladı o da bu kadar hızlı vermeyi beklemiyordu ama maşallahı var verdikçe motivasyonu artıyor.Tiroit probleminiz varsa bence bir diyetisyenden destek alın💕
kaymakliekmekkadayifi ElifAda9e yani bence diyetisyene sormalisin canim muhtemelen kan tahlili vs ister ona gore bir program hazirlar sana. Devlet hastanelerine de gidebilirsin yada pandemi dolayısıyla online diyetisyenler revaçta cok ucuza program hazirliyorlar ben 150 liraya 1 aylik program hazirlatmistim bi diyetisyene. O sekilde sana en uygun olan diyetisyeni secebilirsin. Ezbere is yapmadığından emin ol ama herkese ayni şeyleri yazip gecen biri olmasin
ElifAda9e kaymakliekmekkadayifi gerçekten öyle canım diyet listesine uyabilir miyim hiç bilmiyorum sadece benim bi motivasyona ihtiyacım bar böyle diyet duydugum zaman bi tuhaf oluyorum ya
ElifAda9e kaymakliekmekkadayifi gerçekten öyle canım diyet listesine uyabilir miyim hiç bilmiyorum sadece benim bi motivasyona ihtiyacım bar böyle diyet duydugum zaman bi tuhaf oluyorum ya