Aycan5454 Biz hâlâ uyumadık ayaklarım koptu ama İRMA HANIMIN umrunda değil 😂😂 gözleri fal taşı gibi 🤣 asla uyumaya niyeti yok 5 dakika uyuyor kalkıyor memeye yapışıyor tekrar 😂 kendimi inek gibi hissediyorum 😄😄
[silindi] Aycan5454 Uykusuz bebeler olaydı bacım.🥺🥺Benim bebemde aynısı .İrma ilk defa duydum anlamı ney.😍
Minikpandalarinannesi Aycan5454 gece boyu 80 milyon kere uyanıyoruz sonra bıde sabahın 7 sinde güne başlıyoruz 🥱🥴 artık uykusuzluktan gözlerimin altı mosmor 😵deli gibi uyumak istiyorum 😒😏
Deletedmom62626 Aycan5454 bence uykusuz kalmaya değer en azından evinizde siniz benim kızım evde saatlerdir ememedi oğlum hastanede yatıyor eve de gidemiyorum kızımda yanıma gelemiyor. Çok şükür diyelim bence
Aycan5454 [silindi] savaş Tanrı’sı tarafından bağışlanan demek :) bebekler bir şekilde gündüz de olsa uyuyor ama biz anneler için uyku uyumak çok nadir hatta zor diyebilirim 🙃
Asli06 Valla bende şuan cinnet geçirme durumundayım ayagım da sallıyorum şuan 1 haftadır hep böyle hoş öncesinde böyleydide bu ara çok arttı artık sıkıntıdan stresten uykusuzluktan kurdeşen oldum kaşıntı Bi yandan uykusuzluk Bi yandan çok kötü durumdayım
Aycan5454 Asli06 şakın kalmalısın canım İnan çoğumuz sinir krizleri geçirecek duruma geliyoruz ama biz isteyerek doğurduk bebeklerimizi severek de büyütmeliyiz çok uykusuz kalıyoruz yoruluyoruz hatta bitiyoruz ama sabır allahım yardımcımız olsun bende kaşınıyorum sürekli kabarıyorum hemen kurdeşen böyle birşey mi
Aycan5454 Minikpandalarinannesi hamile olmadan önce ben hep sabahlara kadar keyfiyen otururdum sabah 9 da uyurdum gece 12 ye kadar uyurdum bana hep derlerdi ileride çocuğun olurda hasret kalırsın uykuya hamile kaldım uyu son zamanların bir daha rahat uyuyamazsın dediler uyudum ama son aylarda heyecandan uyuyamamıştım dışardan davulun sesi hoş gelirmiş çocuk olunca hak verdim keşke sürekli yiyip içip uyusaydım 😂
Cemoloy Minikpandalarinannesi ben ne zaman yazdım bunu diye şaşırdım bir an. Ne kadar da tanıdık geldi 🤦♀️
Asli06 Aycan5454 valla yara çıktı her yerimde canım pazartesiden beri var geçmiyo resim attım doktorunuza ürtiker dedi kurdeşen
Minikpandalarinannesi Aycan5454 ahhh ahhh herşey bebek olana kadar zaten 😅 benım oğlum var 1 yaşında uykusu düzeldi oh rahata erdım artık dedim 1.5 yaşında iken hamıle kalmışım 🥴 hop sıl baştan oldu bana o kadar cok zorluyokı ıkısı bırden gunduz yoruluyorum gece ayrı yoruluyorum gram uyuyamıyorum 🥱
Minikpandalarinannesi Fundakara ya bide bende ıkı tane var bıtane de degıl 🥴 sabahın 7 si ne yaa ıkısıde fır dıye kalkı verıyo uyumak istiyorummmm diyerwk çıkıyorum artık yataktan ayılmak için türk kahvesı yapardım fincanı buyuttum kupada yapıyorum artık düşün ayılabılmek için 😖🥱🥱
Fundakara Minikpandalarinannesi ay çok zor ya ben birine zor bakıyorum Allah yardımcın olsun 🤲🏻 Bide gece milyon kez kalkmaları olmasa dinlenmiş olurduk bizde ama nerdee saç baş birbirine karışmış gözler şiş kalkıyorum valla 🤯🤭 3 ay 5 günlük oğluşum benim adım Funda oğlumun Metehan sizin isimler nedir 😌
antropologanne Deletedmom62626 Cok gecmis olsun, Rabbim safi ismiyle sifa versin yavrunuza insallah 🙏