Eminos esleminannesi2 imkan varsa degistirin ozellikle e bebek kaliplari kucuk oglum 1,5 yasindyken 3 yas giyiyordu gecenlerde yazlik kiyafet aldim 3 yas 4 yas karisik aldim bide yatakta donerek yattiklari icin kucuk olmasin
meliike00 esleminannesi2 lcw kullaniyoruz ama bu saatten sonra almayın bana kalırsa en fazla 1-2 ay sonra giyemeyecek çünkü
esleminannesi2 Umutegem e bebeğin ürünlerini bende beğeniyorum kargosu hep PTT olduğu için istemedim açıkçası 😣
Umutegem esleminannesi2 biraz gec gelebilir cnm ama ben gecen sene almistim kaliplari kucuk die 5 yas solemistim 😀😀😀ama 2 senedir giydiriyorum seneyede giyer herhalde 😀😀😀
Seyma_52 esleminannesi2 ben lcw aldım ama benim bebeğim sevemedi içinde rahat edemedi, sumocu gibi oldu zkids den aldım biraz pahalı ama malı çok güzel tog değeri1.0 20-24 derece için
Umutegem esleminannesi2 aynn ole cnm ama cok rahat oluyor oglum cok dağınık yatiyor cunku ustune n3 ortersem aciyot dahada olmadi kafayi diger tarafta buluyorum😀😀😀
esleminannesi2 Annesibel evet bende giydiriyorum üzerini çok açıyorlar çok kurtarıcı oldu bende lcwden aldım 😊
esleminannesi2 Eminos lcw almıştım aslında ama yıkadım değiştirmezler sanırım bir ay anca giyer ve havalar ısınır hiç düşünemedim 😬