esleminannesi2 Kızlar bebeklerinize uyku tulumu giydiriyor musunuz memnun olduğunuz bir uyku tulumu var mı 🧐
plnduygu esleminannesi2 oğluma bu kış giydirmeye başladım . Büyük rahatlık onun içinde benim içinde. Lcw kullanıyorum gayet memnunum
Severa esleminannesi2 ebebek tan almıştım çök güzel ıcınden sadece kısa kollu zıbn gıydırıyorum okadar tek onla uyuyor
Nildailay esleminannesi2 giydiyoruö evim 20-22 derece arası lcw marka giydiriyorum çok memnunum hiç üstünü örtmüyprum kış başından beri
Aylak esleminannesi2 ben lcw dan almıştım gayet kaliteli ve güzel modelleri var özellikle pamuklu alın ki terlemesin ben geri kullanmadan iade ettim evim o kadar sıcak olduğu için bebeğim bile çorapsız tişörtle uyuyor boşa o kadar para vermişim dedim lcw güzel
plnduygu esleminannesi2 tog değerine göre ve evin ısısına göre değişir. Benim evin 24 derece . Atlet ve penye pijama takımı üzerine 1.8 tog giydiriyorum
Mrbmrb esleminannesi2 evinin derecesine göre bak. E bebek tulumları 1.5*tog. Lcw de hep 2.5 tog gördüm. Ev 22.5 derece bzm geceleri pijama üstü 1.5 tog giydiriyorum. Üstüne de battaniye örtüyorum
alyatosum esleminannesi2 lcw 1.7 tog ebebek 1.5 tog olanları kullanıyorum evin sıcaklığına göre de giydiriyorum gece üşüdü mi üstünü mü açtı derdi olmuyor canım çok rahat edersin al
Eminos esleminannesi2 havalar isindi artik buyuk beden alin seneye kullanin butun kis kullandim cok rahat ettik