SemaNur-Muhammed Veraveannesi valla canım ben Almanya’dayım birçok şey farklı burda önemsenecek şeyler önemsenmiyor belli basit şeyler abartılıyor garip ama döner senin bebişte maşallah hareket çok 🥰
Veraveannesi SemaNur-Muhammed hareketli ama şimdi kafaya taktım dönmemesini sorucam ama dediğin gibi ordakiler doktorlarla burdakilerin düşünceleri farklıdır belki 🧐
SemaNur-Muhammed Veraveannesi kesin farklı canım burda hastaneye gittik oğlumun kakasında kan vardı ama baya fazla kan mukus gibiydi kakası poposuna hortum takıp bi ton kan çektiker sonra da normal diyip gönderdiler 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Echche SemaNur-Muhammed kaslarinin güçlenmesi için birseyler yapıyor musun? Elinden tut mesela otursun kalksın, adim attırmaya calis. Yatir ellerinden tut kendini kaldırsın otursun. Kaslari güçlenirse oturur tutabilir kendini
Veraveannesi SemaNur-Muhammed aaa gercekten cok degisikmis nasilbisey yok derler sonucta olmamasi gereken bisey 🤷♀️
Echche SemaNur-Muhammed oturur moralini bozma sen kaslarını çalıştır o güçlenir iyice. Her bebegin zamanı farklı
Yenibebek_yenianne SemaNur-Muhammed Destekli oturtmaya ne zaman başladınız acaba. Ben 5 aylıkken başladım 6 ay 2 gunluktu desteksiz oturdu. Ama çevremde herkes erken oturtmasaydin keske diyo benim de öyle bi korkum var.
SemaNur-Muhammed Yenibebek_yenianne ben 3.5-4 aylıktı çok kısa kısa destekli oturtuyordum yani baya erken başladım
Mom626363 SemaNur-Muhammed tskler ❤ her bebegin gelisimi farkli gercektn ilk oglumla simdiki oglum Arasinda cok fark var mesela
Mom626363 SemaNur-Muhammed aceleci davraniyoruz 🙂 aslinda yurudugunde veya emeklediginde baslayan zorluklari bi bilsek hic acele etmeyiz 😄
SemaNur-Muhammed Mom626363 valla çok haklısın 😂 ben dönsün dönsün diye be kadar egzersiz yaptırdım şimdi yerinde durmuyor döne döne gidip kafasını oraya buraya sıkıştırıyor kocaman beşiğe sığmıyor artık uyurken 40 takla atıyor resmen 😂
Mom626363 SemaNur-Muhammed masallah 😄bebekler buyurken acele etmemek lazim doya doya yasasinlar bidaha bu gune dönemiycekler yeni seyler ogrendikce eski aliskanliklari birakiyolar