Nedimnedim Kızlar merhaba..Ben zayıflama çayıyla bir ayda 8 buçuk kilo verdim çayım bitti ama kilo verimim durdu..Şok bi etki yapmam lazım vücuda kilo verimim hızlansın diye ..tavsiyeleriniz var mı?
Nedimnedim Quinmom Canım.isim verirsem reklama girer istersen özelden yaz söyleyeyim.. Valla çay bana 1 ay boyunca baya baya etki etti.cok ise yaradi
Quinmom Canım benim bildiğim bir hafta elma diyeti var Ben yapamadım ağır ama 7 kilo garanti çünkü günde sadece bir elma yiyosun bol bol su yani çok zor yapabilirsen bu var birisi böyle 10 kilo germişti ama normalde 7 kilo kesin
Tatlisannedilekk Nedimnedim emziriyor musun canım emziriyorsan sütünde azalma oldu mu? Bide hangi çayı kullandın?
Nedimnedim Tatlisannedilekk Emziriyordum canım aksine sütüm arttı çünkü sürekli su içiyordum çay susatiyirdu sürekli beni..özelden yaz isim vereyim ya da bilmiyorum burada paylaşırsan bisey okur mu
Linamelo Nedimnedim hiç bişey olmaz sürekli herşeyi paylaşıyoruz zaten daha güzel işte bol bol müşteri çıkıyor 😂😂
sedasnglr93 Nedimnedim isveç diyeti derim susarım hayatımın her önemli olayından önce yaptım 13hünde 6-7 kilo veririm o işimi hep görür .düğünümde nişanımda kep törenimden önce hepp uyguladım tek geçerim ☺️
sedasnglr93 Nedimnedim baya etki ediyor karın dümdüz tartıdada baya farkediyor canım ama şimdi emziriyoruz yapılır mı bilmem bir yazıp bakın