gokkusunannesi Kızlar molfix kullanıyorum ama artık zorluyor fiyat olarak a101in sofia bezini aldım 7taneydi içinde daha kullanamadım sizce nasıl ? Kullananlar memnun mu bilmediğim bişey vardır belki o yüzden sordum
Alanbebek gokkusunannesi ben kullandım canm ama hiç memnun kalmadm emmiyo tasırıyo baby turco alabılırsın hem uygun hem hesaplı canm
Anne06_ gokkusunannesi ben kullandım bi ara taştı emmedi çok rahatsız etti BİM’in bezi daha güzel ve. Kullanışlı
gulerva gokkusunannesi bende molfiks kullanıyorum aslında insan indirim takip etmeli örnek veriyorum 2 gün önce 108li 5 numarayı 8e aldım 6 numaran 200 adet bezi 160amı ne aldım. A101 bin bezi hiç kullanmadm inşallah iyi gelir bebeğinize
sevimlienerji gokkusunannesi çok kötü 🙄en sevmediğim bez 🙄Molfix kullanıyorum şuan bazen de şok marketin bezi var ondan alıyorum o daha güzel A101 e gore
Alanbebek gokkusunannesi denemelisin bence canm kullandıgım bezlerın içinde en iyisi en hesaplısı o 🌸
[silindi] gokkusunannesi bene baby turco doğadan kullanıyorum çok memnunum akma sızma kokma lastik izi pişik vs hiçbir sorun yaşamadık şuana kadar 6 buçuk aylık oğlum fiyatıda kaliteside bence çok güzel 3 numara 60 lı 45 tlye alıyorum
Baltenekem gokkusunannesi ben baby turco doğadab kullanıyorum ama paket bitince bi daha almayı düşünmüyorum bikaç kez sızıntı yaptı ve bebek çişini yaptığı zaman çok ağır kokuyo. Ama onun dışında bi problemi yok yumuşak bi bez