Merimexx Allah tez zamanda sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah🙏 Benim de minikler 31+2 de doğmuşlardı. Kızım 7 hafta oğlum 8,5 hafta kaldı küvözde. ve ben 5.haftada kucağıma alabildim o da benim baskımla. Çünkü oğlum çook yavaş gelişiyordu. Tedavi amaçlı kanguru bakımı istedim ben , zarla zorla izin verdiler. 5-10 cc süt içen çocuk benim kokumu aldığının ertesi günü 30 cc, sonraki gün 40-50 cc süt içmeye başladı. Bende etkili olduğu içn diğer pre annelerine de yapmaya başladılar. Çok sinirlenmiştim, bir doktor bunu nasıl akıl edemez! Uğraşmak istemediler o zaman. Senin oğlun iyi kilo alıyormuş, benimkiler 10 gram alıp 50 gram veriyorlardı. 1800 kilolardaydı kızım, 2000 gram olmasını tam 2 hafta bekledim! Asla kilo aldıramadılar. Hemşiresine kaç saatte bir besliyorsunuz dedim, onlar uyandıkça dedi. Yani 6 saat uyusa uyandırmıyorlardı. Tabii ki kilo almaz çocuklar. En sonunda eşimle kavga etmeye gittik hastaneye. Çocukları sevk edin hemen siz bakamıyorsunuz dedi. Baya olay çıkarttık. Haftalardır kilo alamayan kızım 4 günde tam 150 gram aldı! Demek ki zerre bakmamışlar. Kızımı sus payı diye verdiler, oğlum kaldı.. 1 hafta oldu, hala çıkmadı. Eşim tekrar gitti kavga etmeye. Çünkü biz evde çok güzel kilo aldırıyordum kızıma. Ya sevk et ya oğlumuzu ver dedik. Ne hikmetse o da 2 gün sonra 100 gram aldı ve çıktı. Eve geldiklerinde 1 ayda kızım 1400 gram, oğlum 1100 gram aldı. Yani gerçekten bakmamışlar… Allah iyilerle karşılaştırsın. Sürekli takip edin, sorun. Neden kilo almadı, neden bu kadar yavaş. Bazı şeyleri bildiğinizi bilsinler. Ve muhakkak kanguru bakımı isteyin. Devlet hastanelerinin bile bir çoğu aileye gösteriyor bebeği. Eve