Nurell Kızlar güvenilir memnun kaldiginiz düdüklü tencere tavsiye eder misiniz?? Güvenilir derken patlama olayları korkutuyor beni
Asyaelf Nurell fıssler kullanıyorum diğerlerine göre fiyatı yüksek ama hem çok erken pişiriyor hem de patlama riski yok denecek kadar az
BhtrOlcay_ PortakalliKahve Gerçekten ya sağolsun kapağını otomatik açmama yrdımcı oluyo bende kullanıyorum aşırı memnunum
Aysel_26 Kesinlikle fissler biraz fiyatı yüksek ama kesinlikle hak ediyor ve en önemlisi patlamama garantili Türkiye’de bu garantiyi sadece fissler ve Tefal veriyor
Nurell fatimaozel teşekkür ederim hemen bakayım.. artık almam lazım şimdiye kadar korktum almadım ama bebekle pratiklik lazım yemek konusunda
Erva2344 Nurell kesinlikle fissler👍 Belki pahalı gelebilir ama asla pişman etmez… 2-3 dk da sebze yemeklerimi 4 dk da bakliyatları etin cinsine göre 4-10 dk arası da et yemeklerimi hazırlıyorum
Nurell Erva2344 banada artık lazım bebekle pratik çabucak yemek hazırlamak icin.. şimdiye kadar korkumdan almadım ama
Muhasebeciana Erva2344 aynen kesinlikle fissler benm bu duduklu olay olmustu kimse inanmamisti hahahah annem babamlara teyzemlere herkese anlatmisti bende dalga gecmistim kara borsadan satayim size diyeb😁😁😁