Limonlusu Annecikga diyetin yanında içildiği zaman bağırsakları çalıştırıyor ve şişkinliği alıyor. Diyet yapmadan bir işe yaramaz 😊
Egelim Annecikga Diyetteyim, bir 10 gün içtim ama pek faydası olmadı sanki bana. Onun yerine yeşil çay içmek daha etkili.
Annecikga BalkizimBaloglum2 Ben şu an emziriyorum canım aldım kiraz sapını içilir diye duymuştum ama yine birine sor net bı cevap alırsan bana da söyler misin
Neslimmmmm BalkizimBaloglum2 ben içmiştim bebeğim o gün yapmadığı kadar kaka yapmıştı😀o günden beri içmiyorum
sarpinko Annecikga ben iciyorum bi tane secret cay diye.hic inanmiyodum boyle seylere ama gerckten sadece canm su icmek istiyor.cok ilginc bir ay kdar kullaniyim bir hafta oldu baslayali.yazayim buraya sonuc olursa
Egelim Annecikga Ben de burada övüldüğü için aldım, önce direkt kurutulmuş sap aldım, o etki etmeyince çayını aldım ama oda etki etmedi bana. Yeşil çay çok güzel ödem atıyor ve tokluk sağlıyor.
ErkekkAnnesii Annecikga emziriyorsanız yeşil çayı önermiyor doktorlar ödem atan çaylar önerilmiyor süt azaltabiliyor çünkü ödem attığı için bende sağlıklı besleniyorum şuan 4 4.5 kilo arası verdim ama çaylardan içemiyorum emzirdiğim için
Annecikga Egelim Ya bende faydası olur diye düşündüm. Nasıl içiyordunuz siz kiraz sapını. Yeşil çay emziren anneler için uygun mu
Egelim Annecikga Ben emzirmiyorum fakat günde 1 fincan içilebilir diye biliyorum. Normal sallama çay şeklinde oluyor zaten, bir bardak sıcak suya bırakıp, 3-5 dakika demledikten sonra tüketebilirsiniz.
Limonlusu BalkizimBaloglum2 diyet arkadaşım benim 😊 ben saldım diyeti ama pazartesi yeniden başlıycam sen ne durumdasın
Annecikga sarpinko Evet bende bı markanın duyuyorum şu iciriyormus lavaboya çıkıyormuşsun sürekli. Emziriyormusun peki
Annecikga Egelim Anladım canım. Ama benim tarif soda ile içiliyor sen demleme yapmışsın belki aynı işlev görüyordur bilmiyorum da