Kubra_2019 Merveerdol sudocrem üstüne pişik kremi tanımıyorum. Içerisinde b12 de var. Geçmiş olsun. Kantoron yağı da kullanabilirsiniz
Merve_96 Merveerdol sudokrem her saat başı değiştirme ve her alt değiştirmede 5-10 dk altını açık bırakıp havalandırma ve 2 günün sonunda tamamen yok olmuştu belki işinize yarar 🤗
elifhanimm Benimki de kızardı hafiften antibiyotik tedavisi oluyordu ona bağlıyorum. Altını su ile yıkayıp müslinle kuruluyorum altı açık bırakıyorum öyle bezliyorum
Merveerdol Merve_96 teşekkür ederim havalandırmayı genelde bende yapıyorum arko krem veya hametan sürerdim ben ama ilacın etkisi bayag agır gelince fayda etmedi
N54esrin Merveerdol mavi hametan aldım eczaneden 13 liraya çok iyi geldi bi günde bitirdi pişiği sık sıkta bez değiştim
Merveerdol N54esrin evde şuan bi o ve arko var canım bu sefer etki etmedi ama yinede sürdüm inşallah gecer sabaha
Nseda Oğlumun geçmeyen pişiği vardı bu süre zarfında mustela her bezinde kullandım malesef memnun kalmadım.Doktorumuz desitin mor rengi önerdi. İlk sürdüğümden itibaren pişik kalmadı