gknrylmaz Oğlum yatak odasında sepet beşikte yatıyordu bu gece ki uykusunu odasında yaptırıyorum bakalım 😂 yürek falan yedim diye düşünüyorum 😂😂 nasıl bir gece geçiririz aşırı merak ediyorum 🙏🏽 Dua edin lütfen çabuk alışsın 🥺🥺oğlum 8 aylık bu ara da
Tasbebek_ gknrylmaz kolay olur inşallah 26 aylık daha yeni odasını ayırdık ölmek gibi bir şeydi ama kimse ölmedi 🤦🏻♀️Tam zamanı bence zor olsa da direnin büyüyünce daha zor
Berilberen gknrylmaz ikiz bebeklerimi 4 aylıkken ayırmıştım odalarını 31 aylıklar su an cokta bı zorluk yasamamıstım. Allah yardımcın olsun
Rubab_Mommy gknrylmaz Canim bizim bugun odasinda 4cu gecemiz🥰😄Gectigimiz gibi rahat ettim Cok cok şukur🥰.Fon sesinden kucakta sallayip uyutmaktan kurtuldum.Ninniue ališti ninni aciyorum.In şe ALLAH sizdede kolay olur.Kizim 6ay 6 1 haftalik bu arada.
gknrylmaz Tasbebek_ çok direnecek biliyorum ama alıştırmam lazım bi şekilde 🥺😂 bakalım bizde ölen kim olacak 😂😂😂
gknrylmaz Berilberen ay inşallah bende zorluk yaşamam en korktuğum şey sesini duyamamak olur şuan da 🥺
Babys1 gknrylmaz yaa kızım 3 aylık bende 4. Ay atağını atlatınca yapmak istiyorum ama sesini duyamam diye çok korkuyorum. Şu zamana kadar o uyanıkken bile başkasına bırakıp uyumadım. Allah kolaylık versin inşallah hemen alışır
gknrylmaz Babys1 bende sesini duyamamaktan korkuyorum ama duyarız büyük ihtimalle iyi düşünmek istiyorum 🙏🏽🙏🏽
Berilberen gknrylmaz bende duyamam fln sanıyordum ama duyuyorsun en ufak seslerini duyuyordum için rahat olsun ben birde görüntülü diyafon almıstım. 😊
gknrylmaz Dragon2018 bu akşam başladık bakalım zaten bizim yanımız da da ayrı yatakta yatıyordu ama odası ayrı olunca tedirgin oluyorum ister istemez 🤭
gknrylmaz nursocum dün gece 2 kere uyandı, yatağı da geniş olduğu için oldukça rahat uyudu. İlk gece için gayet iyiydik bakalım bu gece nasıl olacak 😇😇😇😇