YusufTuran bikerem büyük ihtimal yanlış tarttılar asi karnemizi attim yukarda o tutarsizligi anlamadım ben de
Bal-Kaymak YusufTuran 1 hafta sonra tekrar tarttırma imkanın varmı. En garanti öyle olur tartılsın aklından çıksın. Ama bence kesin yanlışlık var.
YusufTuran Bal-Kaymak ben en iyisi pazartesi tekrar tarttirayim. Son olarak 2. Ay aşısı kusma yapar mi acaba 😑 sizi de çok tuttum
Bal-Kaymak YusufTuran estağfurullah. Oğlumda olmadı kusma. Ateşi çıkmıştı gece calpol verdim. Bütün gece huysuzdu. Zor bir gece geçirdi . Çok mu kustu belki fazla emmiştir fazlasını çıkarmıştır.
bikerem YusufTuran muhtemelen yanlis yazıldı 3100 dogum sonra 1. Ay 4900 dur yani 1800 gram almistir. 2.5 aylikken de 6kg yani 1.5 ayda 1100 gramdir. Gayet güzel maşallah
VelardaEdiz YusufTuran hemşireninde dediği gibi boya gitmiş kilo totaldeki kilosuna bakın ayına göre maşallah iyi her ay farklı oluyor takmayın kafanıza
YusufTuran VelardaEdiz Teşekkür ederim. Eşim not etmiş ajandasina. 4900 du yanlış yazmış 5900 yazmış. Ben yinede pazartesi tekrar tarttiracagim 🤗