Betul34 2 aylık bir oğlum var 3 4 gündür geceleri huzursuz uyumuyor doğru düzgün gündüzleri de uyuyamıyor ve ağlıyor sürekli. Bezinden idrarı sızmış kıyafetinde turuncu izler olmuş bana normal gelmedi 1 2 gün daha takip ettim hala aynı kıyafetinde turuncu iz oluyor neden böyle yardımcı olur musunuz
busrasahinn Betul34 susuz kalıyo canım büyük ihtimalle doymuyo olabilir bize öyle demişlerdi gerçekten de doymuyomus meğer oğlum
[silindi] Betul34 Susuzluktan veya enfeksiyondan olabilir. Hemen bir doktora gösterin. Geçmiş olsun 💐
Dilber Betul34 ya yeteri kdr sivi tuketemiyo yanii doymuyo susuz kaliyor ya da idrar yolu enfeksiyonu olmustur ben 2sini yasadim 2 sinde de idrarindaki o kristallenmelerden anlasildi gtr bence bekletme
Betul34 busrasahinn mama takviyesi de yapıyorum ama günde 2 defa acaba dahafazla mı yapsam su da versem mi siz veriyoormusunuz
Betul34 busrasahinn veriyorum meme ve mama olarak gidiyoruz su verebilirim dimi böyle olunca çünkü doktor herhangi birşey söylemedi bu konuda
Betul34 Dilber yakın zamanda gidicem teşekkür ederim. Bu erkek bebeklerde idrar tahlilini nasıl yapıyorlar bezi varken altında
EzgiDuru Betul34 canm benm bebegm turuncu cis yaptiginda doktor doymuyor sıvı eksik deyip mama baslatmisti
ZGD Betul34 bebeğimin doktoru idrarında pembe ya da turuncu renk görürseniz hemen doktora getirin der her kontrole gittiğimizde.
Caglas Doktora götürün susuz kalmış olabilir bizim de aynısı olmuştu süt yetersiz geldiği için ve kilo kaybı oluştu susuzluktan 1 gece hastanede kaldık toparladılar tabi mama kullanıyoruz artık . Ertelemeyin bence
Betul34 Caglas hastanede kalacak kadar mı kilo kaybı oldu acaba bebeğinizde daha 2 3 gündür böyle ama biraz daha mama vermeyi arttırsam düzelir mi acaba
Ummahanaydinn Canım geçen gün bizimde başımıza geldi hatta biz kan falan sandık koyu olunca ama sıvı eksikliginden miş her gün 2 veya 3 damla su veriyoruz tabi her bebek bir olmaz sen yinede doktora götür enfeksiyon ihtimaline karşı
Betul34 Ummahanaydinn teşekkür ederim canım. Götürücem en yakın zamanda keşke doktorlar bu konularda bilgilendirseydi çok telaş yaptım çünkü
ErtugrulAnnesii Betul34 sıvı eksikliginden oluyor bizimde öyle olmuştu yeterince doymuyor olabilir. Yine bi kontrole götürün tabi
Betul34 Nrnbirol doğru diyorsunuz evet. Ama bebeğe su verilmez diyorlar ya ondan vermiyorum fazla ver diyen oluyor verme kesinlikle diyen oluyor
busrasahinn Betul34 bende sormuştum başta meme+mama gidiyoduk her mamadan sonra 3 4 çay kaşığı su ver
Dilber Betul34 kizda da erkekde de poset var yapiskanli onu takiyolar erkekte daha kolay oluyoe cunku butun edep yerini kapliyo icerisine aliyoe kizda kayma olabiliyor sizdirma flan. Canini yakan brsey degil hstanede doktor istedgi gbi hemsireler takiyor
Betul34 busrasahinn doktorunuza mı sormuştunuz ben biberonla veriyorum suyu ama çok mu gelir acaba onu da arada veriyorum zaten mamadan sonra değil
Caglas Betul34 evet daha 3 günlüktü maalesef yarım kiloya yakın kaybetmiş doktora götürün ne kadar mama vereceğinizi de söyler en azından