MehZey AyazMerve benimde erkek çevremdekiler genelde erkek bebekte 4 5 ay adet görmemiş kızda daha fazla gecikme olmuş onlarda
Annekeki MehZey 8.ayda oldum suan 15 aylik hala cok yogun oluyo kanamam ve her ay 3-5 gun gecikmeli oluyo dogum oncesi bir iki gun anca oynardi.
elifiii MehZey bunlar ilaç değil, regl zamanı sütünüzdeki kalsiyum azalır, emziren anneyseniz kalsiyum takviyesi işe yarar. Öagnezyum da aynı sekilde hem regl agrılarını azaltır, hem de sütünüze iyi gelir.
DerininAnnesi07 MehZey benim ilk adetim doğumdan 50 gün sonra falan oldu 15 günden fazla sürdü bir daha da olmadım 🙄🙄 bebeğim 3 aylık 🤭🤭🤭 3 aylık iğneyle korunuyorum adet olmadıkça da stres oluyorum valla 🙄🙄🙄
NSZA2020 MehZey 40 çıktıktan sonra oldum bebeğim 3 buçuk aylık 3. adetimi oldum suan ve hamilelikten önceye göre daha yoğun oluyorum miktarı arttı
Ftmsrt MehZey benim arkadaşlarımda 12 gün 15 gün böyle yoğun olanlar vardı benimki bi hafta sürdü. Endişe etmeyin bi hafta sonrası bi kontrole gidin isterseniz
Busraata MehZey 5gun sonra adet oldum,sonrasi 2ay full gördüm adet bitti geri başladı 2-3gün bitip geri başlıyordu pıhtı da ne çeşmeden boşanır gibiydi olabilir o canm merk etme