MehZey Bebeğim 1 ay 27 günlük 3 gün önce hastalandım çok yoğun pihtili kanamam var sizin tecrübeleriniz ne oldu bu konuda Ne zaman adet oldunuz kanama durumunuz nasıldı
Lagertha MehZey 52. Gün adet oldum çok yoğun ve pıhtılıydı. Şimdi 4,5 ay oldu doğum yapalı adet günlerim kısaldı ve çok az görüyorum hamilelikten önce böyle değildi.
elifiii MehZey evet ilk regl liler yogun olabiliyor. Bol bol su için, kalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanabilirsiniz . sabah kalsiyum aksam yatmadan magnezyum ( hem regli için hem süt için)
MehZey AyazMerve bende öyle olacak diye beklerken çok yoğun bi şekilde kanama görüyorum cinsiyet neydi sizde
Blndla Canım bende 2. Ayda adet oldum..ilk 5-6 ay asırı kanama oluyor 2 3 gün sonra azalıyor korkma.ben ped yetiştiremiyordm.ama için temizleniyormş normalmiş..
MehZey Blndla evet şuan 3. Günüm korkuyorum wcye gideyim baya baya pihtili olduğundan akışını hissediyorum
MehZey Mavilii evet erken oldu rahim temizlendiginden bebek riski de artmış oldu korkunç derecede kanama var baya pihtili
MehZey Lagertha evet aynen o şekilde yoğun ve pihtili sonradan kanama durumu azaldı mı sizde ve aylık mı görüyorsunuz yoksa düzeni bozuldu mu
alkilic MehZey benim kırkımda çok kanamam olmadı kırktan 2 hafta sonra falan adet oldum hatta çok erken adet oldum diye doktoruma sordum normal dedi. 1 hafta adet kanaması gibi baya yoğun kanamam oldu sonra nedense bidaha adet olmadım bebeğim 4 aylk hala adet görmedim o günden sonra kontrole de gitmedim bilmiyorum normal midir ama vücut belkide o dönem kalanları attı çözemedim
LilyaBn MehZey kızım 1 yaşına girdi hala olmadım. 1 ay daha bekleyip kadın doğuma gütmeyi düşünüyorım🌸
Ftmsrt MehZey benim arkadaşlarımda 12 gün 15 gün böyle yoğun olanlar vardı benimki bi hafta sürdü. Endişe etmeyin bi hafta sonrası bi kontrole gidin isterseniz
elifiii MehZey bunlar ilaç değil, regl zamanı sütünüzdeki kalsiyum azalır, emziren anneyseniz kalsiyum takviyesi işe yarar. Öagnezyum da aynı sekilde hem regl agrılarını azaltır, hem de sütünüze iyi gelir.