Dogabebekkk Bu damlayı yeni açtım fakat sulandırdıktan sonra bir kaç gün odada kaldı 20-22 derecede ama 4 derece saklayın yazıyor yeni fark ettim çöpe mi atayım şimdi çok da pahalıydı 😩 kesin bozulmuştur dimi 😥😥
archmom Dogabebekkk pardon saba sabah yanlis anlamisim asi zannettim bozulmus olabilir icinize sinmicekse yeni alin
Busegg Dogabebekkk biz arkadaşlarımda dahil hep mutfakta saklıyoruz. Buzdolabında değil. Kullanıyoruz yani bi sıkıntı olmadı
ikizlerinannesi2985 Dogabebekkk ben salonda tutuyorum aylardır kullanıyorum hiç te sorun yaşamadım. Eczanede de rafta tutuyorlar, buzdolabında değil sonuçta. Sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Dn123 Dogabebekkk aynısını ende yaşadım. Dolapta saklayın yazıyor benim dolap bozulmuştu 1 gece dışarıda kaldı diye atmıştım içime sinmedo
Dogabebekkk ikizlerinannesi2985 tozu karıştırınca 4 dereceye alın yazıyormuş o kadar minik yazmışlar ki 😒 belki de sadece tedbir amaçlıdır
Aselinnannesii Dogabebekkk evet 4 derecede saklamak gerekiyor bizde dolapta muhafaza ediyoruz vermeden bikac dakika önce çıkarıyoruz dolaptan
Bihter34 Dogabebekkk uzun yolculuk yaparken dışarda kalmıştı çantada. Gittiğim yerde dolaba koydum hemen. E dönerken de aynı şekilde oldu. Bir problem yaşamadım. 100 TL kardeşim yani ben bişey olacağını sanmıyorum
Dogabebekkk Busegg üstünde şey yazıyor. “Toz formu karıştırıldıktan sonra 4 derecede buzdolabında saklayın. “
OzgeOzkan Toz ve sıvı karıştırıldıktan sonra buzdolabında saklanacak. Ben olsam içime sinmezdi. Hepsiburadada falan 70-80tlye satıyorlar bazen indirimde. Onları takip edip oralardan alabilirsiniz bu arada.
YasemiNYagmur1 Dogabebekkk bende bilmeden bikaç gün öyle sakladım baktım dolapta durması gerek aldım dolaba koydum bişey olmadı kullanıyorum tabi sağlık daha önemli ama 100 lira bi kutusu eğer kokusunda tadında bi sıkıntı yoksa devam edin ben sıkıntı yaşamadım 🤷🏼♀️