Kivancinannesi Kızlar 38 günlük bebeğim var gece alarm çalmadı o da ağlamadı 5 saat aç kaldı zorla uyandırıp 4 5 dk emzirdim göğüs ağrısına uyandım korkuyorum birşey olur mu diye ne yaptıysam uyanmadı 4 5 dk emdi geri uyudu
Ardenikooo Kivancinannesi canım bence sen onu bir daha uyandırmaya çalış en azından bı jere daha emsin sarılık olmasin
Ardenikooo Kivancinannesi uykusunda beslenemiyomu yani memeyi versen kabul etmiyo mu yada biberonla kullanıyorsan biberonla ver bence bı kere daha sonra bırak 2 saat sonra gene kaldır çünkü sarılık uyutuyo … 6 saat kaldiramadgmizi bilirim doktor üstünü soyun kalkar diyodu
mutlukalp21 Kivancinannesi sarılık tehlikesi yoksa gündüzleri emiyorsa doyuyordu bence. Yani benim bebeğim 2 aylığız 1.ayimizdan sonra gece 4 5 saat emmedigi oldu. Ama tabi doktora da danışın. Daha küçükler kilo alımlar falan nasıl bilmeyince yanlış yönlendirmek istemem ama dediğim gibi. Biz 1 aydan sonra geceleri 4 5 saat emmedi. Emince de çok az çekti tekrara uykuya yenik düştü ama sabah uyanınca güzel doyurdu karnıni.
arikinannnesi Kivancinannesi hemen kaldır ve emzir tutmuyorsa mama ver acil kan şekeri düşmüş olabilir. çok düşünce tehlikeli lütfen hemencecik doyur bir şekilde
Kivancinannesi Ardenikooo ne yaptıysam almadı 4 5 dk emdi uyudu doydu ayağının altını cimcikledm ama yok
Kivancinannesi mutlukalp21 benim bebeğimin de gündüz emmeleri iyi geceleri 7 8 dk çok şükür kilo alımı iyi bu zamana kadar güzel aldı ama yine de endişe ediyor insan ya
Nalsaevirsa mutlukalp21 böyle uyuyan bebikleri gördükçe sizler adına seviniyorum oğlum 1 ay 14 günlük 1 1,5 saatte bir uyanıyor üstelik emmesi de çok güzel. Gazından ve kakasını yapamamasından uykuları bölük pörçük :(
Ardenikooo Kivancinannesi üstünü değiştirecek gibi soyarsan uyaniyo canım tabi çok yavaş soyma acelen varda bı yere yetiscekmissn gibi soy biz dokroa uyanmiyo deyince bu kadar kibar soyarsaniz.ruhu bile duymaz demişti☺️ yinede sen bilirsin tabi ama kan şekeri düşmesin ben senin yerinde olsam bı kere daha beslemeye çalışirdim çünkü daha minik
arikinannnesi Kivancinannesi canım o zaman korkma şimdiden sonra iki saatte bir emzir yada mama ver aç kalmasın çok geçmiş olsun inşallah bir sorun yok merak etme allah onu korusun kollasın inşallah şifa olsun maması memesi kıyamam ben ona 🙏🏻❤️
mutlukalp21 Kivancinannesi çok haklısın canım ben gündüz 2 saate 1 emiyor yine de acaba acmi az mı emdi gece kaçta emicek ne kadar oldu diye saatlere bakmaktan bir hal oluyorum 2 aydır doğru düzgün uyumuyorum bile. Allahm onlara şifa versin gelişimleri tamsa yapacak birsey yok bizim bebeklerde böyle diyelim bazı bebekler saatt başı emiyor bunlarda böyle demekki. Aç olsa ağlarlar heralde.
Tubeni Kivancinannesi 38 günlük bi bebekte sarılık riskinin azalmış olduğunu düşünüyorum. Tabi doktorunuz bir aylık kontrolünüzde vs. bilgi vermiştir bu konuyla alakalı heralde. Kilo alımı sıkıntılı değilse gece 4 saat uyuması normal bence. Siz yine de 3 4 saat aralıklarla saatinizi kurarak emzirmeyi deneyebilirsiniz.
Kivancinannesi Tubeni çok teşekkür ederim canım daha dikkatli olacağım 3 4 kez kurmuştum ama duymamışm😔
Kivancinannesi mutlukalp21 bencede ağlar ama uykuya yenik düşmesinden korkuyorum işte daha çok küçükler canm bugün 3 de kalça çıkığı ultrasonu var eğer böyle yememeye devam ederse kontrol ettirecem doktora baksınlar şekerine
Kivancinannesi Ardenikooo denedm canm denemem mi mama da yaptım biberonu da almadı demek ki yetti ona 4 5 dk emmek artk öyle düşündüm yani bugün 3 e kadar takip edecem saat 3 te kalça çıkığı ultrasonu var böyle yememeye devam ederse kontrol ettirecem doktora gittiğimde kan şekerini falan baksınlar en azından
Nalsaevirsa Kivancinannesi sarılık gibi bir tehditi yolsa sorun olmuyor diye biliyorum. Bi gün emmedi diyede sarılık olmaz. Üzerine sarılık başlangıcı dahi yoksa sadece acıkmadıgı için uyanmamıştır. Sorun görmedim ben. Ne güzel uykusunu almış yavrucak . Ayrıca
Kivancinannesi Nalsaevirsa inşallah dediğin gibidir canım kan uyuşmazlığı sarılığı var 3 ay takipli olacak açlık sarılığı olmadı çok şükür
mutlukalp21 Nalsaevirsa aslında gaz problemi çok fazla gece 12 ye kadar masaj banyo ağlama nöbetleri geçiriyoruz 3 4 saat aralıksız ağlıyor artk gece yorgun düşüyor o yüzden 4 5 saat uyuyor diye düşünüyorum. Bu seferde acaba aç mı kaldı diye gözüme uyku girmiyor. Çok zor gerçekten annelik
Nefesim-21 Kivancinannesi canım ilk defa olduysa korkma bişey olmaz ama yine emzir sen onu. Bundan sonrasında da daha dikkatli olursun zaten
Kivancinannesi arikinannnesi normalde gündüz 1,5 2 saatte bir emer diyorum acaba o yüzden mi oda ağlamıyor gece bilemedm ki ya
Rabiameyra Ben 3 ay olana kadar saat kurup 2 saatte bi doyurdum ama bu sefer alıştı 7 aylık 2 saatte bi mama istiyo ilk 1 ay sarılıktan dolayı uyandır bisey olmaz Allhin izniyle hepimiz yaşadık o durumu