Arasveannesi68 merhaba tüm yorumları okudum tek tek benimde çok hassas davrandığım bir konu açıkçası çok bilinçli birisiniz belliki tebrik ederim. Kreşte çalışıyorum yazmışsınız oda sizi baya etkilemiştir diye düşünüyorum bende okul öncesi öğretmeniyim çünkü yalnız size soracağım konu şu 10 aylıkken alkış bay bay yapıyordu zorluk çekiyordu demişsiniz ama yapabiliyor anladığım kadarıyla değil mi? Alkış bay bay gel gel vs bunlar baya üst düzey beceriler aslında böyle bi tanıda pek beklenen şeyler değil kitabı vs de getiriyormuş sanırım aslında bu baya şüpheli bir durum bunları eğitimden önce yapan hiç ben rastlamadım bu tanıya sahip bir çocuğa 🤷🏼♀️ Benim oğlumda 11,5 aylık 10. Ayında alkış yaptı öyle her şöyleyince asla yapmaz arada yapar bay bay gel gelide çook nadirdir siz öyle yazınca bir düşündüm bende. Adına bir süre bakmayı bıraktı 9. Ay civarıydı sanırım çok paniklemiştim sonra yine baktı ancak bazen bakmıyor bakar mısın dediğimde dönüyor bu şekilde hiç deniyor musunuz? Okuyunca her şeyi irkilmedim değil açıkçası ancak böyle şeylere sahip milyonlarca çocuk var bilemiyorum çok tanıda ayırıcı değil sanki inanıyorumki yanlış bir tanı olacak veya çok hızlı bir gelişme gösterip toparlayacaktır 🙏🏻