Yigitkubraa mazallah ben algısının baya açık olduğunu düşündüm 🧿♥️ Daha önce bende post açtım. Bizimki direk tekere yöneliyor bir ara herşeyi tekeri olan herşeyi kaldırdım. Ama baktım hala istiyor. Doktora sordum. Tekerlek çevirmek öyle sizin ki gibi birşey değil, amacına uygun kullanmadan dışardan gelen tepkiyi duymadan devam etmesi falan dedi. Sonra yetmedi başka bir kişiye sordum engel olmayın dedi. Bakarken aaa teker deyin oyalayin hadi sürelim deyim dedi. Öyle yapıyorum. Evet sinir bozucu birşey. Gördükçe sinirlerim bozuluyor ama bakıyorum al ver yapıyor müzik calinca dans eder işaret parmağını kullanır. Anne diyor,aba de diyorum abaa diyor. Sorduğum kişileri gösterir. Mesela dibinde durur,ben berkkk nerdesin seni göremiyorum derim, anne annnnnee arka arkaya sesini duyurur. Yani bazı çocuklar da böyledir diyorum. Varsa da çıkacak illa bu durum sakin olmak istiyorum.. Burda bı kaç anne var onlar benim piskolojimi bozdu. Sırf onlar yüzünden otizm postlarina girmiyorum. Nato kafa nato mermer. İnsanı da şüpheye sokuyorlar.