Birhayal Anneler bu korona yüzünden hep evdeyiz dışarı çıktığım zamanlar da makyaj yapıyorum ama evde de yapanlar var mı saçına başına cildine yüzünüze ne yapıyorsunuz bebeğimi uyuturken sohbet edelim dedim ☺️
CankizimRavzam Birhayal saldim cayida Mevlana kayıra 😁😁 haftada bi iki musait olursam belki yaparım bakım falan oda bi far bi rimel bide siyah mini elbisem var onu giyerim kızım sagolsun kaola gibi olduğu için 😇😇😇😂
melektolga Birhayal 😂😂😂az öncede eşim dedi 3 çocuğun var hala rimelsiz gezmiyon helal olsun dedi😂😂bende prensip meselesi dedim.en küçük çocuğum 4 aylık kusuyor,üstüme salyası falan akşam olduğunda eşim gelmeden süslenirim abartmadan üstüme başıma çeki düzen veririm.😂😂😂öyle işte
zhnsy Birhayal Evde makyaj yapmam.Dışarı çıkarkende sade yaparım zaten.Saç başta tararım ister örer, ister at kuyruğu yapar, ister açık bırakırım.Moduma bağlı.Evde asla pijama ile gezmem, küçüklükten gelen alışkanlık.Kendimi depresif hissedip tüm gün yataktan çıkasım gelmiyor pijama ile durunca.
Deren_Hatun Birhayal her gün saçımı makyajımı yaparım kıyafetlerim hep seksidir eşofman tayt arada bi. Bir gün yapmazsam diğer gün mutlaka duş alırım. Ayda bir epilasyona giderim. Kaşlarımı aldırmaya gidiyorum çıktıkça. Ojelerimi sürerim. Saçımı iki parça boyatıyorum kulak arkası. Bir de yüzüme maske yapıyorum bu kadar😂
zeynepzeze Veet ağda bandı ile bıyıklarımı alıyorum 😊 Saçlarımı loreal absolute serisi ile bakım yapıyorum. Yves rocher maske, tonik, nemlendirici, serum birde göz altı kremi kullanıyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 😊
zeynepzeze Birhayal Aslında bunlar çok zamanımı almıyor. Mesela saç bakımı duşta yapıyorum. Bir vakit bulduğumda bıyıklarımı alıp kaşlarımı düzeltiyorum. Eşim bebeğe bakarken de yüz bakımını 😊
zhnsy Birhayal Tayt, eşofman üzerime tişört, sweatshort vs.Yine rahat şeyler giyiyorum ama pijama giymiyorum yani.
Ozelanneozelbebe Valla bakımı çok severim yapıyordum ama benim adam MOHO olduğu için artık yapıyorum yapsam anlam ifade etmiyor o yüzden gerek duymuyorum boş boş yapıp duruyordum siliyorum VS işten geliyor hop pijama atlet o adama nasıl bakım olup süslenim 😂😂😂😂😂
Meryemtuysuz Asla gecelikle gezmem , sabahları rahat ev kıyafetleri giyerim eşim geleceğine yakında kendime çeki düzen verir parfüm sıkarım , yatmadan öncede elbise tarzı kıyafetlere geçiş yaparım , çocuklu olmak 2 dakika bişeyler giymeye bence engel değil
Nilmerih Birhayal her gün mutlaka nemlendirici krem sürüyorum saçımı ya örüyorum ya topluyorum malum bebe yoluyor. Bir de göz altı kapatıcımı sürüyorum kendimi daha iyi hissettiriyor ve pijamayla durmuyorum kalkınca değiştiririm tayt ve üstüne tshirt falan ve mutlaka diş temizliği
Cicekimftm Birhayal eşim genelde iş yerinden çıkınca geliyorum diye arar. Bende hemen üstümü değişirim. Bb krem sürer rimel çekerim. Saçlarımı bazen duzlestiririm. Nazende dudak kalemi sürerim.15 yıldır böyle. Alışkanlık olmuş artık. Yemek yaptığım tüm gün evde solandigim.kiyafet ile eşimi karsilamak içime sinmez açıkçası.
Miran_s23 Bravo gerçekten bunları okudukça kendimden sogudum 😂 sivilce veyatta yüzümde çizik herhangi bir defarmasyon görürsem tonikler krem sürerim oda ayda 2 felan herhalde duş ve diş fırçalamak dışında digerleri asla ama asla yapabildiğim şeyler değil hele düzleştirmek rimel felan filan valla bende anlamadım ben mi zaman yaratamıyorum yoksa sizin bebeler mi akıllı ama maşaallah tebrik ediyorum yani ben pijama salaş tişörtle devam 11 aylık oğlan bebesi Toto’ya motor takmış gibi uyursa anca boş vaktim var onda da onun yemeği evin yemeği toplaması ve temizliğe zaman kalmasada temizlik hazırlığı akşam eşim geldiğinde de griye kalan temizlik işleri yemek yeme çocuk uyutma ve dizi cay çekirdek işleri işte oda tabi her zaman izleyemiyorum haftada 2 felan onun dışında pertim çıkıyor ya koltuğa ya yatağa yaylanıyorum 😂🙄💪
Miran_s23 Miran_s23 tek gayem temiz kokmak ve olmak hergun yatmadan duş almaya çalışırım olmadı 2. Günü kesin hergun alınca da saçlar temiz toplu üstümde pijamalar temiz hergun degiştiririm benim kısacası süsüm bundan ibaret 😂
Betim Birhayal çalışıyorum o yüzden her sabah yapıyorum makyaj saç takım elbisemi giyerim ve fakat eve gelir gelmez yüzümü yıkarım bebeğim yüzüme dokunmayı seviyor kıyamam miniğime 🤠eşofmanları giyiyorum hemen tabi 🤩