thelake Suuuuuuu Ben gitmedim ama yeni açılan şehir hastanesini çok övüyorlar yakın arkadaşım bugün de gitmiş hatta çok iyi ilgileniyorlar dedi
Rengin Suuuuuuu gazi üniversitesi Dr Nazmi mutlu Karakaş 444 48 48 sen randevu alabilirsiniz özel muayene ediyor hastanede ama ücreti makul.
Suuuuuuu Cebeci ankara tıp fakültesi mi yoksa hacettepe üniversite hastanesi mi ce bu hastanede önerebileceginiz en iyi doktor hangisi acil sürekli kontrol amaçlı
Mom06 Suuuuuuu canım tıp fakültesinde doğum ve kontroller için gittim gayet güzeldi özeline gitmedim dikişlerimde çok iyi durumda dikiş önemli iltihap kapmaması lazım düzgün attılar baya ilgilendiler
Deletedmom10 Canım ben bilmiyorum ama @balyanakannesielif @thelake Ankara’da oturuyor arkadaşlar bilgileri vardır inşallah geçmiş olsun.
thelake Suuuuuuu Atatürk hastanesinin yakınlarında adresi tam bilmiyorum cnm ama googledan bakabilirsin
Pelinzade Cebeci tıp doğum yaptım özel doktor Cem beyi çok övüyorlardı muaneler 400 tl başlıyor Doğumu bilmiyorum ben genel gittim özel oda tutuk o kadar
Suuuuuuu dilarammm neden 9 haftadan sonra kabul etmiyor ki nereye götüreceğim oazman yakın olarak onlar var başka bildiğiniz var mi öyle
Suuuuuuu balyanakannesielif tamm ama randevu alamıyorum randevu almadan gidilmiyor mu nirnal muayeneye hacettepenim numarasını arıyorum 35 kere aradım yanıt yok zaman aşımına uğruyor deyip duruyor
Suuuuuuu balyanakannesielif haftalardir ulasmaya almaya çalışıyorum bur türlü olmadı bem 444 4 444 arıyorum sizdemi orayi arayıp alıyor sunux
Suuuuuuu balyanakannesielif haftalardir ulasmaya almaya çalışıyorum bur türlü olmadı bem 444 4 444 arıyorum sizdemi orayi arayıp alıyor sunux