Busranehirmila minikoglumm canım alerjisi vardı anne sütü alamıyor ancak formül mama alıyor. Şöyle söyliyim uyandığımızda ilk formül süt veriyorum 1 saat sonra kahvaltı İlk uykusundan kalkınca meyveli bir öğün aradan yarım saat geçtikten sonra formül süt ikinci uykusundan uyanınca formül süt sonra babamız gelince akşam öğünü ailece sofrada oluyor zaten başka vermiyorum 3 öğün şuan
minikoglumm Busranehirmila tamamdir canım teşekkür ettim bana da bir fikir oldu 😚 ufuk0505 sağol canım siz baya sık emziriyorsunuz benim bebis ek gida yediğinde süt istemiyor süt içince diğerini istemiyor 🤭
mina00 Deletedmom5284 her gun meyve vermıyomusunuz? Her gun bı kez ya muz ya da elma verıyorum, yenı bu soyledıklerımı bırden vermıyorum
Deletedmom5284 mina00 öğün öğün yazmışsınız o yüzden dedim ben tek öğün veriyorum meyve şekeri çok masum değil
ufuk0505 minikoglumm uyandığında, kahvaltıdan yarım saat sonra, uyumadan önce, tekrae uyandığında, öğle yemeğinden sonra, bu şekilde ara öğün gibi emziriyorum
Deletedmom5284 mina00 hayır 🥰 pek meyve sevmiyor kızım sebze çok yiyor, ilk zamanlar meyve delisiydi azalta azalta unutturdum
mina00 Deletedmom5284 anladım benımkı moralıne gore davranıyor yemesı ıcın hersey yapıyorum bazen hıc bısey yemıyor 😕
BrcnBlgn Oykum26 bazen pankek kahvaltida cogunlukla keciboynuzu unu yulaf yumurta sarisi zeytin karadut ozu bulamac yapip veriorum yada avakado ekliorum oglen sebze corbasi mutlaka kiymali oluo aksam meyveli yulafli muhallebi veriorum genelde zorla yio ara ogun istemio bazen tek ogun bazen 2 ogun seklindede deisio