Papatyaseverr Bebegimm42 badem sütüyle yapın daha lezzetli olur kakaolu değilde meyveli yapın içiniz rahat eder 😊
bitanem123 Bebegimm42 çaylı kek yap annem küçükken süt alamadıgımız zamanlar öle yapardı tadıda cok guzel olurdu ıspanakd ekleyebilirsin canım çaylı ıspanaklı kek
Papatyaseverr Bebegimm42 kuzum eğer kuru yemiş alerjiniz yoksa sorun olacağını sanmam migros carfeursalarda var bademle yapılıyor vegan 😊
Htcalptekin Bizim de bugün çıktı alerjimiz süt ve süt ürünlerine hala şok aşamasındayım ve çok üzgünüm nasıl geçicek bu süreç bilmiyorum çok korktum başıma gelmesinden ve geldi yine de çok şükür 😞
Bebegimm42 Bal91 kakada kan mukus yeşil olması çok ağrılı gazlı huzursuz olmasu su anda deneme surecindeyiz sütü kestik süt urunlerinu gecmezse yumurta kescem
Mbal Süt alerjisi bizde dün çıktı kakada mukuslu kanlı bez ile :( süt ve süt ürünleri tüketme dedi doktor. Acaba içinde süt yada süt ürünü olan hiçbir pişmiş gıda vs mi yememek gerekiyor? Yumurta kakao yazılmış onlarda mı?
Bebegimm42 Mbal yumurta değil cnm da şut sut tozu bizimde aynı belirtiler di sizin kaka da mı çıktı başka ilaç verdi mi
Mbal Bebegimm42 aynı bizim de kakada kan mukus ve yeşil kaka. Dana etini de zorda kalmazsan yeme dedi doktor. Yumurta sadece bir şeylerin içinde yoksa onu da yemeyeceğim artık. Kalsiyum içmeye başladım bugün. Bir ilaç vermedi çok az kan var diye sanırım. Korkulacak bir şey yok dedi
Bebegimm42 Mbal bizimde kuzu eti tercih edebilirsin dedi Ay yemesem mi ki bizimde çok acil birşey yok dedi sizin kaç gun oldu diyete
Bebegimm42 Mbal yumurta da ben ksc gündur yemiyordum doktor hem süt hem yumurta kesilmez dedi iki iç gundur çok yedim galiba bütün gene kan arttti bide köpük gibi süt diyeti 1 Ay yapicsm sonra yumurta diyetine