Mom080 Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir 🌺 b kızım 3 yaşına girecek hayirlisiylan kreş düşünüyoruz onun için nelere dikkat etmek gerekir var mı bu konuda fikri olan acemiyim 🙈
GoGirl Mom080 ben de 36 aylik gonderdim ama cevremde o kdr cok giden ayni yas grubu var ki onlardan dolayi fikrim vardi kurumlarla ilgili 2 yere gttim insan konusmadan ortamin havasindan bile anliyor aslinda bi yer cok ticari geldi digeri daha ev ortami gibiydi herkes dogruda tercih olmus 2 yil ayni kuruma devam etti
Dyldrm Mom080 kreşte bir iki gün beraber geçirin çocukların davranışlarını ve eğitimcilerin davranışlarını gözlemleyin. Mümkünse çocuğunuzun oyuncağı çantası vs ses kaydı koyun ( kreşlerde çok olaylar oldu tedbirli olmak lazım argo konuşan çocuklara bağıran çıktı çünkü Mersin’de) çocuğunuzu bıraktıktan sonra uzaktan gözlemleyin bunu egitimciler vs görmesin. Bu ana kadar yazdıklarım tedbir amaçlıydi açıkçası benimde 6 aylık bebeğim var bende ilerde kreş düşününce bunlara öncelik vereceğim.
Mom091 Zekimurendebizigorecekmi 24 aylık. 36 aydan başlıyor sorduklarım hep. Ben yarım gün göndermek istiyordum maksat sosyalleşsin arkadaşlık bağları güçlensin. Fakat kabul etmediler dışladılar çocuğumu😁
Mom622626 Mom080 hangi ülkede olduğunuzu bilmiyorum ama almanyada pek seçim hakkın olmuyor. Etrafımdaki tüm anaokullarına kayıt yaptırdım hangisi çıkarsa artık. Ama seçe bilsem büyük bir bahçesi olmasına sakin bir konumda trafikten uzak olmasını isterdim.
Zekimurendebizigorecekmi Mom091 Eyvah bizimki de 18 aylık olacak o dönemde o zaman bizimkini de almayabilirler desene 🤧🤧🤧
Mom091 Mom080 36 aydan başlıyormuş. Ayza 24 aylık. Aslında bir iki tanesi görüşmeye gelin eğer 36 aya yakınsa konuşması ve kendini ifade etmesi falan alabiliriz dediler de gidemedim görüşmeye bir türlü
Mom091 Zekimurendebizigorecekmi alan vardır muhakkak ama bulmak sorun. Ben bulamadım malesef. Zaten 5-6 tane var çevremde. Bir iki tanesi gelin görüşelim 36 aya yakınsa alabiliriz dedi de gidemedim henüz
Mom080 GoGirl ay çok. Heyacan li ya gerçekten çok güzel bir duygu büyümüş de kreşe başlıyor düşüncesi beni çok mutlu ediyor 😍