Nisa_derin12 Kızlar 18 aylığız ve daha yeni yapılacak aşı ancak çocuk doktoru nğnmerix aşısı tek doz bexero 3 doz hangisini istersen dedi eczacıya sordum bexero daha iyi dedi ama 3 dozu 1500 küsür ediyo 1 ay arayla nğnmerix olsak 350 lira ve tek doz. Siz olsanız ne yapardınız sonuçta ikisi de aynı işlevi görmüyor mu?? Bide balık yağı ocean almak istiyorum kızım zayıf argivit focus da balık yağı da varmış hangisini kullanayım helal edin hakkınızı çok sordum
Sda9191 Nisa_derin12 aynı menenjit asısı ıkısde ama atıyorum bir a gurubu biri aynı virüsün b grubu gibi düşün
GoGirl Nisa_derin12 biz hem bexsero hem nimerix olduk doktor o sekilde planladi.balik yagini bilmiyorum
YasemiNYagmur1 Nisa_derin12 valla bende anlamadım arada kaldım hemşire bayaa da anlattı yine kafa basmadı 🤣 eğer maddi olarak sıkıntı yok diyorsan bexero yapalım dedi kadın baktı ben anlamıyorum gerçekten kararsız kaldım farkını anlayamadım bexero yaptık. Sanırım ay aralığı fark ediyor ben hemen şimdi başlamak istiyorum geç kalmayayım dedim kızım 8 aylık o zaman bexero yapalım şimdi başlayalım diyorsan dedi
Arya2019 Mrb bildigim kadariyla aktarayım nimerix a grubu menenjit bexora b grubu yani 2 side ayri ayri vurulması gerekiyor ayni asi değil a grubunda 3 farkli asi var menectra nimerix bi tane daha vardı unuttum B grubu ise sadece bexsorayi kapsiyor
Nisa_derin12 Arya2019 hakikaten mi ilk ninmerix 1 ay sonra bexero o zaman dmi canım hiç açıklamadı ki reçete yazdı yolladı doktor kafam nasıl karışık
Nisa_derin12 Sda9191 ayyy ne kadar farklı şimdi ilk önce nğnmerix alıcam 1 ay sonra bexero mu canım doktor hiç açıklamadı ya
Sda9191 Nisa_derin12 ben ıkı beksora yaptırdım snra nımenrıka snra son bekaorayı yaptrdm doktoruna sor cnım o yönlendirir
BirVeraAnnesi35 Nisa_derin12 canım iki aşıyıda yaptırmak zorundasın yani ikisinden birini tercih etme diye bir durumun yok sen yanlış anlamışsın sanırım. İkiside menenjit aşısı ama grupları farklı. Evet pahalı bir aşı ama yaptırmalısınız yinede
Gin Nisa_derin12 hem nimenrix hem bexero yapıldı, hatta dün bexero’nun son dozunu (3.) yaptırdık kurtulduk 😅 iki aşının da yapılmasını öneriyor doktorlar birinden biri tercih edilir durumu yok ve evet aşı fiyatı inanılmaz artmış. Geçen hafta ile bu hafta arasında bile bir hayli fark var. Balık yağı konusunu bilmiyorum biz ocean kullanıyoruz.
HonKiPonKiDoNiNo Nisa_derin12 Ben hepsini yaptirdim asilarin cok sukur o dertten kurtulduk.. Balik yagina gelincede Mollers elmali kullaniyoruz
Aybersa Nisa_derin12 Canım ikisi de menenjit kapsamında olan aşılar. Her birinin arasında 2 ay olmali , ona göre butceni ayarlayıp yaptırabilirsin insallah🙏 Biri diğerinin görevini üstlenmiyor yani iki ayrı aşı yapılması gereken aşı.