derodunya hamileyken zehirlenirim diye korkudan yemiyordum şimdi 7 aylık olduk bugün önüme geldi yiyen varmı
Zekimurendebizigorecekmi derodunya Kestane , kültür mantarı falansa yiyebilirsiniz tabi ama tehlikeli olan türden bişeyse yemeyin derim
derodunya EmineYilmaz kesin mi kız cok korkarım ben böyle yiyeceklerden hiç zehirlenmedim olsun korkagım😹
derodunya Zekimurendebizigorecekmi normal market mantarı tavukla yapmış annem nerden bulcak digerlerini 😯
Ikrazumra19 derodunya ye canim nolcak cocuklara bile mantar corbasi yapilip veriliyor ben hamileyken de yedim hala yiyorum
Zekimurendebizigorecekmi derodunya Nerede yaşadığınızı bilmediğimden uyarayım dedim Bursa da mesela pazarda bile sergiye konabiliyor o tarz mantarlar o yüzden uyarmak istedim . Zaten kültür mantarı seralarda yetişiyor sıkıntı olmaz yani
derodunya Mom0982 Deren_Hatun Zekimurendebizigorecekmi yusufumyasemin hulyaaa-123 2balbiranne Kvrckanne yedim gitti teşekkür ederim 😹
yusufumyasemin derodunya yenir niye yenmesin tabi kültür mantarsa , bahçeden filan toplayanlar var bazen güvenemezdim ona
2balbiranne derodunya ben yiyorum mantarın nasıl bir zararı olabilir ki emzirirken. Bilmediğim içn soruyorum yanlış anlamayın 🙈
1yenianne Valla bende çok korkuyorum hamileyken hiç yemedim emziriyorum 1 yaşından sonra 1 kere yedim şuan 14 aylık.. bi tanıdığımız zehirlendi böbrekleri iflas etmişti aklıma o geliyor mantar görünce Allah korusun..
derodunya 1yenianne ayy kız deme böyle seyler benim aklım kötüyü tutar. artık her mantar yedigimde benimde aklıma gelir 🙄
1yenianne derodunya evet benim de öyle hep aklıma geliyor valla dikkatli olmak lazım ..Allah korusun..