Eliffffffffffff 4, 4 buçuk saatlik yolculuğa çıkacağız. Sağdığım sütleri götürmem gerekiyor. Bozulmaması için neye koyup götürebilirim? Yolda da vereceğim
mom006 Eliffffffffffff buz küplerine sar ve soğutucu çantalar var ilerde de lazım olur pikniğe soguk vs de götürürsün ondan alabilirsin ebebekte var küçükce elde tasımalık icine buz küplerini at uzun süre gider
mom006 Gulrrt anne sütü dışarda 3 saat dolapta 3 gün derin dondurucuda 3 ay saklanırsa bebeğe olan yararlı etkileri bozulmuo.
Woody Eliffffffffffff bunların içine buz kalıbı koyun. Hiçbir şey olmaz. Çoğu yerde satılıyor. https://orcanambalaj.com/tr_TR/product/dondurma-kutusu/ Yolda yanınıza kaynar su alım termos la. Derin bir kap da tabi. O şekilde çözdürürsünüz
Eliffffffffffff Woody Buz kalıbı ve poşet süt. İkisi de sığar değil mi bunun içine? Boyutunu tam kestiremedim de. 2 poşet süt alırım yanıma. Bir de dediğiniz gibi 1 tane buz kalıbı
Sda9191 Eliffffffffffff buzlu termosa koysan😏acaba cozulurmu? Bırde yolda neden emzırmıyorsunuz özel bır durum yoksa
Eliffffffffffff Sda9191 Buzlu termos mu? Yani termosu buzlarla beraber kullanmak mı demek istediniz? 🙄😊
masalcik Eliffffffffffff ben kendi aracımızla gideceğimiz.icon yolda da sagicam.Ama buzluğa attığım sütleri götürmem gerekiyor ne olur ne olmaz sütüm azalırsa diye çünkü bı 3 ay kalıcam.Kopuk kutular var onlarla götürmeyi düşünüyorum urbandan sonra annemler Samsun’dan İzmit’e köpükte et götürdüler ve ben yanlarına birkaç pet Su koydum donmuş ne olur ne olmaz diye gittiklerinde petler bile çözülmemişti.
Elif_demir Eliffffffffffff bende 5 saatlik bir yolculuk yapicam yaklasik 20 30 posetim var kara kara dusunuyorum ya bu strafor köpük kutulardan alicam yada buz saklama cantalari var icine fazlaca buz koyup oyle goturucem ama en çok onerilen strafor kopuk bakalim riske edip alicam ya gidecek ya bozulmayacak cunku bende bir kac ay kalicam evde durursa dondugumde bozulmus olacak zaten
Eliffffffffffff Elif_demir Sağmada böyle sıkıntılar oluyor işte. Benim de buzluktaki sütleri götürmem gerekecek. Erimemesi gerekiyor. Erise bile bir daha donduramayız. Sıkıntı ya
hafsahamza Canim ben ilk kizimda 1.5 yil sagdim suan da 8 aylik bebegim onada 8 aydir sagiyorum ben kucuk pet siselerine su doldurup donduruyorum yaklasik 5 6 tane sutlerin altini ustune yanlarina koyuyorum baya gidiyor ne kadar buz o kadar uzun gider
Eliffffffffffff hafsahamza Teşekkürler. Bu arada 1 buçuk yıl sağmak mükemmel gerçekten. Sütüm azalmasın darısı başıma :)