Mayisannesi34 her iki ailede suçlu benim gözümde.
12 yaşındaki çocuk oral ilişkiyi nerede görmüş olabilir? Bunu nereden biliyor olabilir? “Babamda bana böyle yapıyor” demesi bu çocuğunda istismar edildiği, hem de öz babası tarafından istismar edildiğini göstermez mi?
Ayrıca 4,5 yaşındaki bir kız çocuğu neden 12 yaşındaki bir “ergen” ile aynı ortamda bırakılıyor? Neden yaşıtlarıyla oynamıyor da 12 yaşındaki çocukla oynamasına müsaade edilebiliyor?
Oynasın diye baş başa bırakıldığı çocuk bir “ergen” Ergenliğine giriş yapmış, kendini, bedenini ve duygularını tanıma döneminde olan bir çocuk. Herkes biliyor ki -lütfen bunu ayıplamayın, bunun bilincinde olun diye yazıyorum- bu yaştaki çocuklar cinsel kimliklerini daha çok tanıma evresindedir. Mastürbasyon yapma eğilimleri bile bulunabilir ve bu tamamen kimliği doğrultusunda, dürtüsel bir eylemdir. Karşı cinsi de merak ederler.
Yani bu olayda kesinlikle iki çocukta istismara uğramış. Her ikisininde kesinlikle aileleri suçlu. Sırf oturup, çekirdek çitleyerek bomboş muhabbetler etmek için gözetim altında oynaması gereken çocuklarını, kendinden yaşça büyük biriyle oynaması için yönlendiren aile de suçlu. 12 yaşında oral ilişkiyi bilen çocuğunda ailesi suçlu. Olan çocuklara olmuş, yazıl günah gerçekten.