zeynomiiniik Gün içinde neler yapıyorsunuz? Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Nasıl etkinlikler yapıyorsunuz?
elifle zeynomiiniik içiçe giren kovalar var onlarla çok oyalaniyorlar 8aylik gibi ben kule yapıyordum yada içiçe geçiriyordum izliyorlardı sadece şimdi kendileri aynılarını yapıyor ve ne bulurlarsa içine tikiyorlar,aynı kovalara plastik saplarla çorba yapıyoruz anlattım karıştırmak vb. Öğrendiler .içine her attığım şeyi anlatıyorum sırayla bak bu tuz bu yağ bu patates şimdi karıştıralım diyorum.
AlyaMeyra zeynomiiniik etkinlik falan yapamıyoruz hazırlıyorum ama nafile. Koşturmaca, yakalamaca, saklambaç oynuyor hem koşuyoz yani 🤦♀️ Bide kız çocuğu 🤷♀️Dertleşme postu gibi kullandım burayı ama napayım bittim artık 🙈
elifle zeynomiiniik eşarp ile c e e oynuyoruz ,plastik toplar almıştım bimden renkli .reklerini söyleyerek ve sayılarını sayarak şişme havuzumuz var deniz simidi gibi içine atıyoruz,umarım fikir olmuştur
MinikEla zeynomiiniik Kızım 10 ay 24 günlük burda gördüğüm etkinlikleri yapmaya çalışıyorum ama nafile. Bant sökmeyi 8 aylıktan beri yapıyoruz hala çok seviyor. Doldur boşalt yapmaya çalışıyorum sadece boşaltıyor.
bebekzeynep AlyaMeyra valla benimkide öyle otur oyun oynayalım diyorum yok illa ayakta gezecek biryerlere saklanacak ya da kucagmda mutfakta yaptığım işi izleyecek bayılıyor braksam kendi yapacak yemeği 😅
zeynomiiniik elifle renk ve sayıları sürekli tekrar ediyoruz ama şu an merak içinde her şeyi eline alıp ağzına götürmek istiyor içine atmıyor
AlyaMeyra elifle evet 10ay 2günlük kızım. Ama saklambaç dediysem öyle çok büyük çaplı düşünmeyin 😊 ben ya kapının ya masanın arkasına saklanıyorum beni bul diyorum (yürüteciyle yada babası elinden tutuyoryürüyor ) önce kapının arkasına bakıyor yoksam masaya gelip beni buluyor çığlık atıp kaçmaya başlıyor sonra bu şekilde 🤷♀️
AlyaMeyra MinikEla ah o bant sökmeler 🤦♀️ Boy ölçeği ve yıldız stickerlar yapıştırmıştım odasının duvarına itinayla söküp parçalamış 🥺
Kolera 9,5 aylık oğlum.Kovalamaca,evdeki perdelerle ce-ee,yuvarlanmada gıdıklamaca felan😂😂 oyuncaklarla pek alakası yok oynatıyorum küpler halkalar felan ama oralı olmuyor daha
AlyaMeyra bebekzeynep yalnız değilmişim 😆inanın yemek yapamaz oldum izlemesine razıyım kucağımda olacak illa ağlıyor deli gibi tek asla oynamıyor e kucağımda olunca yada tezgaha oturtunca neye saldıracağını şaşırıyor yanacak diye korkudan bişey yapamıyorum 🙄
Perilla zeynomiiniik buyuk top aldim top attı oynuyorduk o aylarda saklambac bayiliyo saklanmasada ben ona bakmiyorum etrafta onu ariyorum nerdeymiş aaaa oglumu bulamiyorum goren var mı Allah Allah nereye kayboldu diyorum beni takip ediyor sonra goz goze gelip aaa burdaymiş diyorum kahkaha atiyor bazen kendim koltuk arkasina ya da perdenin altina oturtuyorum sonra cikip onu ariyorum aa perde hareket ediyor ruzgarda yok cok tuaf nerde acaba oglum diyip perdeyi kaldiriyorum burdaymiş diyorum byle byle ogrendi smdi kendi saklaniyor nerdeymiş dedigim an😂 Ayni sekilde bende saklaniyorum buluyo😆renkli bardaklarla kule yapmiyorum kule kurtaricisi geliyo diyorum deviriyo bowling şişelerini diziyorum masada deviriyo.Cekmece acmak istiyor ben actiriyorum gel inceleyelim birlikte diyorum dagitiyoruz vs
bebekzeynep AlyaMeyra aynı aynı valla eksiksiz yerde dursa bacağıma yapışyr kucağa alsm ben iş yapmyrm