ipek_annesi AA201207 en çok gelişme bakıyorlar bu durumda kan ne kadar çok mu az mı doktor diyor ki bez boydan aşağı kan gelip hiç alerjisi olmayan bile oluyor dedi şaşırtıcı ama öyle, inşallah hiçbir sorun çıkmaz maşallah keyfi yerinde olsun kuzunun
AA201207 ipek_annesi gelişimi iyi şükür kan da işte küçük küçük kilcal kan denilen şekilde hatta bazen nokta kadar çok küçük oluyor 🤷♀️ atlaticaz inşallah yaa bakalım sabır lazım biraz
ipek_annesi AA201207 kesinlikle katılıyorum, bizim de o şekildeydi aynenn bir kadar bile olsa insanı rahatsız ediyor valla
Zzzz huzunkovankusu ya üzernden zaman geçmiş ama alerji testi yapıyor mu doktor bey kzıım 4 aylık bende gitmeyi düşünüyorum da egzaması var
TubAlyAras huzunkovankusu aradım bilgi almk için ama ulaşamdm mesaj da attım siz biliyormusnz acaba hangi özel sağlık sigortalarının geçtiğini
huzunkovankusu TubAlyAras Hepsini bilmiyorum maalesef ya ama Allianz kullanıyoruz biz geçiyor. Sizin neydi sigortanız?
MinikOsman TuqbaZubyr peki nasıl açtınız ben de Emre beye gidiyorum 2 ay sonra aç diyeti gel demişti bu ay açıp gideceğim inşaAllah bir sıkıntı olmaz geçmiş olur 😖 özel hastane olmadığı için doktorla sürekli irtibatta olamıyoruz. Açınca sende nasıl tepki verdi. Diyeti neyle açtın ve kaç gün sonra gittin Emre beyin yanına canım
ipek_annesi Azizkerem artık 19 aylık olduk halen tedbirliyim ama çok şükür iyi çikolata vs yemediği için onları bilmiyorum ama mesela beyaz unlu şeyler yiyince poposu pişik oluyor
FerideDeniz ipek_annesi merhaba. Bu mesajı yazalı epey olmuş ama nasıl oldu çocuğunuz? Test yaptırdınız mı? Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
ipek_annesi FerideDeniz test yaptırmadım megapol bağcılar da gökhan bey vardı ona gittik anne sütünü sindirememesinden şüphekendi fışkıran kala sürekli karın gurultusu günde 8 9 kere kaka yapıyordu anne üstündeki laktozu gifermmesi için dmala verdi sonra yavaş yavaş düzene girdi ama halen dikkat ediyoruz ama ben gece emzirmesini kestikten sonra daha çok rahatladık yani 1 ay önce