ipek_annesi AA201207 alejiden ziyade anne sütünü sindiremediği için bu şekilde olduğunu söyledi laktoz enzimini düzenleyelim dedi çünkü yoğurt verdiğin halde kan gelmemesi çok önemli dedi
ipek_annesi AA201207 inşallah inşallah valla yedim bugün hatta fazla ye dedi bakmak için bak doktor yorumlarına yollayım sana da
ipek_annesi AA201207 https://www.doktortakvimi.com/gokhan-baysoy/cocuk-gastroenteroloji-hepatoloji-ve-beslenme/istanbul#tab=profile-reviews
ipek_annesi AA201207 evet evet çok basit bi şeyi çok büyüten doktorlar varmış ama adam en basit yoldan gidip çözüyor kızımın bezini bile açıp altını değiştürdi nerdeyse bezi çöpe falan attı alıp 😂ben sadece alt bezini bantkadım diyebilirim
RuzgarMommys Canım gitmedim ama cok araştırdim Mahmut doğru yu Sisli memorial da 600 tl muaneyesi Kendi muayenesi 450 tlydi kayişdağinda
ipek_annesi RuzgarMommys ben Mahmut beye gitmedim ama prof gökhan baysoy a gittim medipol bağcılar da olan hastanede gerçekten çok iyi bir doktor ve çok sakin konuya o kadar hakimimki doktor bana en son siz zaten çok iyi bakmışsınız dedi 😍😂
huzunkovankusu Birsen418641 evet egzamalar alerji yapan besinleri tükettikten sonra oluyor. Göğüs sırt kollar boyun ve yüzde oluyor.
ipek_annesi AA201207 evet evet haber ederim muhakkak, sizde durumlar nasıl diyet devam mı lan geliyor mu bebiş naısl
AA201207 ipek_annesi diyet devam iki gündür kan yoktu dün yine oldu 🤦🏻♀️ probiyotik vermişti Dr en son gittiğimizde onu kullanıyoruz bakalım cuma günü de kendi çocuk doktorumuza randevu aldık rutin kontrolü için hem de rota nin 2.dozu yapılması gerekiyordu ama yaparım der mi Dr bu durumda kan durumu devam ederken bilmiyorum ama kızımın genel durumu keyfi iyi uyuması emmesi sorun yok gaz sıkıntısı yok
TubAlyAras huzunkovankusu aradım bilgi almk için ama ulaşamdm mesaj da attım siz biliyormusnz acaba hangi özel sağlık sigortalarının geçtiğini
dilara92 AA201207 rotanın ilk dozunu kacıncı ayda olmuştunuz ve suan kaç aylık bebeginiz? 2 ay arayla mı 1 ay arayla kı yapılıyordu rota?
ipek_annesi AA201207 en çok gelişme bakıyorlar bu durumda kan ne kadar çok mu az mı doktor diyor ki bez boydan aşağı kan gelip hiç alerjisi olmayan bile oluyor dedi şaşırtıcı ama öyle, inşallah hiçbir sorun çıkmaz maşallah keyfi yerinde olsun kuzunun