Mavisu19 Herkese merhaba, 25 günlük bebeğimde idrar tahlilinde lökosit 7-8 çıktı ve kültürde üreme varmış. Birkaç gün önce ateşlenmişti ve bunun üzerine yapılan tahlilde ortaya çıktı. Yarın doktora gideceğiz ama korkuyorum henüz çok küçük, nasıl bir tedavi uygulanır:(
Fatmanaz Mavisu19 hastanede yatırıp antibiyotik tedavisi uyguluyorlar 7 gün en az korkutmak istemem ama bana öyle söylemişti doktor
Eymenalininannesi Mavisu19 bizimde idrarda lökosit çıktı antibiyotik tedavisine başladık fakat geçmedi yarın tekrar idrar vereceğiz üreme olmuş bakalım inşallah geçer 😔🤲🏻
hanifenal Bizimde idrarımızda üreme çıktı 1 hafta klamoks antibiyotik kullandık donra düzeldi çok şükür
Yakupbebek Mavisu19 benim bebeğimdede olmuştu ama kız çocuklarında daha fazla oluyormuş erkek çocuklarına nazran hatta bulaş demişlerdi bnm oğluma en son sonda ile bakıldı çok az bi miktar görüldü o yüzden tedavi uygulanmadı yani bebeklerin alt temizliğine çok dikkat etmemiz gerekiyor
Ebrcrkc Mavisu19 mrb cnm benimde bebeğimde kültürde üreme çıktı antibiyotik verdi doktor 3 gün kullanicaz yine bakılacak kültüre sizin geçti mi acaba merak ettim
Mavisu19 Ebrcrkc evet canım geçti şükür, 7gün antibiyotik tedavisinden sonra tekrar tahlil yapıldı negatif çıktı. Tabi tekrarlanmaması önemli, alt temizliğine dikkat ediyorum. Sizin de geçer endişelenmeyin❤️