Merhabalar kızım 17 aylık çok çok fazla anne sütüne bağımlı yani öyleki ben bir iş yapamıyorum iki dakika oturayım diyorum oturmami fırsat bilip emmeye başlıyor yada ayaktaysam beni koltuğa götürüp emmeye başlıyor geçen gece ya ben ne kadar sürede bir kalkıyorum diye saate baktım ben meğer yarim saatte bir uyanıp emziriyormusum o uyku haliyle bunun farkında degilmisin🤯 bedenende çok yoruluyorum ceneside kuvvetli artık ne gecemiz var me gündüzümüz işi gücü geçtim gece veremeyeyim dedim 1 haftadır emzirmeyeyim diyorum gece saat 3 ten 5 kadar sallamış oluyorum haliyle artık bitkin düşüp uyuyorum oda o fırsatta yararlanıp tekrardan emiyor bu sefer 5 ten 9 kadar sürekli agzinda ben artik acıyla uyanıyorum ne sırt kaldı ne bir uyku düzeni kaldı şuan 9 da yatırdım 10 dakika ara ile sürekli uyandi meme bitti diyorum dişlerin geldi diyorum oyalamaya çalışıyorum ama evde bir başımiza olduğumuzdan sürekli memede kalayım istiyor istediği olmadığı zaman bana vurmaya başladı onaylandığı zaman 5 dakika sonra gene geliyor salça yara bandında çözüm aradım oda olmadi sabır taşı duydum o nasıl birsey yada başka şekilde nasıl kesebilirim kesmek olmazsa azaltma olsun diyorum oda 2 3 gün az içiyorsa digersi gün bütün gün memede kalıyor 😔😔